skip to Main Content

Edunvalvonta

Edunvalvonta

Jatkuvaa toimintaa yliopiston kanssa, opiskelijan oikeuksien kartoittamista Mustan- ja harmaan listan, kyselyiden sekä HallOpEdien avulla

Neuvonta

Opiskelijan arkeen liittyviin kysymyksiin vastaaminen ja neuvominen niin naamatusten kuin sähköpostillakin

Viestintä

LTKY:n tiedottaja välittää kaikkien tiedotteita tarpeelliseksi näkemissään tiedotusvälineissä

Häirintäyhdyshenkilö

Ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilö tukee ja neuvoo häirintää kohdanneita opiskelijoita. Häirintäyhdyshenkilöllä on vaitiolovelvollisuus. Häirintäyhdyshenkilön saa kiinni sähköpostilla, edunvalvonta@ltky.fi tai puhelimitse 044 293 8825.

Lisätietoja

Mustalista ja Harmaalista

Edunvalvonnan työkalut. Löytyvät osoitteesta:

Mustalista

Harmaalista

Myynnissä

Haalarimerkit, pinssit, kuntanauha

Toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14) on toimistosihteeriltä mahdollista ostaa LTKY:n haalarimerkkejä, rintamerkkejä ja kuntanauhoja.

Hinnat:

  • LTKY:n haalarimerkki 2 €
  • LTKY:n jäsenistön rintamerkki 2 €
  • LTKY:n kuntanauha 5 €
  • Saipa haalarimerkki 3  €

Lisätietoja LTKY:n merkkien ja kuntanauhan käytöstä ja käyttösäännöistä.

Punamusta

PunaMustan voi ostaa LTKY:n toimistolta toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14) hintaan 5 €.

PunaMusta on Lappeenrantalaisten teekkareiden ja kyltereiden oma laulukirja, joka sisältää Karjalaisia teekkari- ja kylterilauluja. Laulukirjalle on usein käyttöä mitä erinnäisimmissä tilaisuuksissa kuten sitseillä ja akateemisilla vuosijuhlilla.

Tilat

Kellari

Kellari on Ylioppilastalon kellarikerroksessa sijaitseva tila, joka sopii esimerkiksi sitsaamiseen tai yleiseen illanviettoon. Kellaria voi vuokrata LTKY:n jäsenet sekä ulkopuoliset henkilöt. Jäsenille Kellarin hinnat ovat edullisemmat. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Sauna ja kabinetti

Sauna ja saunakabinetti ovat Kellarin yhteydessä löytyvät pienemmät tilat, joiden varustukseen kuuluvat saunan lisäksi esimerkiksi suuri televisio ja ruoanlaittovälineet. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Golf-osakkeet

LTKY:llä on 2 golfosaketta paikallisille kentille. Ohjeet varaukseen löytyvät LTKY:n verkkosivuilta, osoitteesta ltky.fi/liikunta

Toimisto

Opiskelijakortin lukuvuositarrat

LTKY toimittaa opiskelijoille tilatut opiskelijakortit, sekä tuoreet lukuvuositarrat. Lukuvuositarra annetaan ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksaneille läsnäolevaksi ilmoittautuneille opiskelijoille.

Lukuvuositarran saa LTKY:n toimistolta toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14). Mukaasi tarvitset opiskelijakorttisi.

Mikäli et pääse itse hakemaan lukuvuositarraa, niin lähetä LTKY:lle opiskelijakorttisi, jäsenmaksukuittisi sekä postimerkillä varustettu palautuskuori, niin palautamme tarralla varustetun opiskelijakortin sinulle. Jokainen kortin postitus tapahtuu opiskelijan omalla vastuulla.

Lisätietoja opiskelijakortista ja lukuvuositarroista löydät osoitteesta:

Opiskelijakortti ja edut

Alive-verkkomedia

Skinnarilan väen verkkojulkaisu Alive on värikäs kertomus Lappeenrannan opiskelijoista ja elämästä kampuksella.

Alive tavoittaa noin 5000 LUT:n opiskelijaa, 3000 Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijaa sekä yli 1000 opettajaa, tutkijaa tai muuta työntekijää LUT:ssa sekä sen lähiympäristössä. Alive korvaa vuoden 2017 alusta aiemmin paperisena julkaistun Aalef-lehden, joten kohdeyleisö on huomattavasti aiempaa laajempi – Alivesta kiinnostuneita ovat kampusväen lisäksi niin kaupungin yhteyshenkilöt kuin LTKY:n yhteistyökumppanitkin.

Alivessa yhdistyvät nykyaikaisen verkkomedian ja paperisen Aalef-lehden parhaat puolet: joustavuus, koko kampusväen vaikutusmahdollisuudet, reaaliaikaisuus, keskustelevuus ja monipuoliset mahdollisuudet mainostamiseen.

Aliven sisällöstä vastaa LTKY:n oma tiedottaja,  jonka kautta kaikki julkaistava materiaali kulkee. LTKY tuottaa itse osan Aliven sisällöstä, mutta kaikkein tärkein sisällön tuottaja olet juuri sinä. Etsimme jatkuvasti opiskelijaelämään liittyvien juttujen kirjoittamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Lue lisää kirjoittamisesta täältä.

Kopiokone

LTKY:n toimistolla on kopiokone, jossa voi ottaa kopioita pientä maksua vastaan. Mustavalkoisen sivun kopiointi maksaa 0,10 euroa/sivu, värillisen 0,20 euroa/sivu.

Lehdet

Toimistolle tulee useita lehtiä, jotka ovat kaikkien luettavissa toimiston aukioloaikoina.

Lehdet:

  • Etelä-Saimaa
  • Helsingin Sanomat
  • Aku Ankka
  • Muiden ylioppilaskuntien lehtiä

Lautapelit

Lautapelejä saa lainata LTKY:n toimistolta ilmaisiksi. Lautapelejä saa hakea toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14) toimistosihteerin tiskin viereisestä kaapista. Kun lainaat lautapelin, jätät opiskelijakorttisi lainapantiksi.

Lisätietoja

Kahvi

Kaikille jäsenille ilmaista kahvia LTKY:n toimistolla. Kahvi on tarkoitettu juotavaksi vain LTKY:n toimistolla.

Alkometri

Alkometriin pääsee puhaltamaan toimiston aukioloaikoina toimistosihteerin tiskillä. Puhalluksen hinta 1 € (puhdas pilli)

Termarit ja lämpölaatikot

Termarit ja lämpölaatikot ovat jäsenistölle ilmaisia. Termoskannuja ja lämpölaatikoita voi varata ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin. Varatut termoskannut ja lämpölaatikot ovat noudettavissa toimistolta ennalta sovittuna aikana tai toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14). Lämpölaatikoita on 2 kpl, pieniä termareita 2 kpl ja isoja 2 kpl.

Tenttiarkisto

Tenttiarkisto löytyy LTKY:n nettisivuilta.

Tenttiarkisto

Teekkarilakit

Tilaus jokaisen omalla vastuulla, mutta LTKY koordinoi ja jakaa Wappuna niille, ketkä ovat tehneet tarvittavat suoritteet

Back To Top