skip to Main Content
Harmaalista

LTKY haluaa saada opiskelijoilta palautetta ja tietoa opetukseen ja opiskeluun liittyvistä asioista. Voit kertoa meille, jos jollakin opintojaksolla on ongelmia, tai jos siinä on jotain poikkeuksellisen hyvää. Viemme palautetta eteenpäin yliopistolla asianosaisille henkilöille. Palaute vaikuttaa myös opetuspalkintoja myönnettäessä.

Voit kertoa meille, jos esim. opintojakson henkilökunta laiminlyö tehtäviään tai opiskelijan oikeuksia. Myöhästyneet tentti- ja harjoitustyöarvostelut tulee kuitenkin ilmoittaa Mustalistan kautta.

Voit jättää palautteen nimettömänä tai ilmoittaa yhteystietosi meille. Viemme palautteesi eteenpäin aina anonyymisti, mutta yhteystietosi auttavat meitä, jos tarvitsemme lisätietoa tai haluat erityisesti parantaa henkilökohtaista tilannettasi kokiessasi vääryyttä.

Esimerkkejä palautteesta

Hyödyllinen palaute on riittävän yksityiskohtainen ja selkeä. Alla esimerkki.

Opintojakso x:n luennoitsija on hankkinut hyviä vierailijaluennoitsijoita. Lisäksi hän kerää joka luennon jälkeen palautetta pitämistään luennoista.

Hyödytön palaute ei kerro mitään konkreettista. Tällaisia palautteita emme voi välittää eteenpäin yliopistolle. Alla esimerkki.

Kurssi y on ihan hanurista.

Palaute*

Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat että tiedotamme palautteen etenemisestä.

Nimi

Sähköposti

Back To Top