skip to Main Content
fukseja

Fuksiviikoilla tutustut opiskelijatovereihisi, yliopistoon, Lappeenrantaan ja opiskelijaelämään. Saat heti aluksi itsellesi henkilökohtaisen tutorin, jolta voit kysyä mitä tahansa kouluun ja opiskelijaelämään liittyen. Fuksiviikoilla tapaat myös tulevia opettajiasi ja muuta koulun henkilökuntaa, joiden kanssa työskentelet myöhemmin. Fuksiviikot ovat tänäkin vuonna kaksiviikkoiset. Ensimmäisellä viikolla ei luentoja tai kursseja ole vielä käynnissä vaan voit keskittyä rauhassa verkostoitumiseen. Toisella viikolla alkavat jo kurssit, mutta iltaohjelmaa kyllä riittää jokaiselle päivälle! LTKY:n koordinoimien fuksiviikkojen ohjelmaa päivitetään sitä mukaan kun ohjelmanumeroita varmistuu.

OHJELMA PÄIVITETTY 8.8.2017

Maanantai 28.8

21:00 I love mondays! @ Ylioppilastalo

Fuksiviikkojen ensimmäinen päivä päätetään ensimmäisillä bileillä. Laskennallisen tekniikan kilta Lateksiin järjestämät kekkerit ylioppilastalolla ovat mainio mahdollisuus tutustua niin uusiin kuin vanhempiin opiskelijoihin.

Tiistai 29.8

Fuksiolympialaiset @ Kampus

Fuksiolympialaisissa fuksit pääsevät ottamaan mittaa toisistaan enemmän ja vähemmän perinteisten olympialaislajien merkeissä. Mukaan kannattaa varata liikkumiseen soveltuvaa vaatetta, mutta piikkarit voi jättää suosiolla kotiin.

Keskiviikko 30.8

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

Torstai 31.8

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

Suit up! -Cocktail-bileet @ Union Work & Leisure Club Lappeenranta

Lukuvuoden  ensimmäisistä baaribileistä pääset nauttimaan Union Work & Leisure Clubilla tuotantotalouden kilta Kaplaakin järjestämissä Suit Up -bileissä. Lenkkarit ja verkkarit voi hyvillä mielin jättää kotiin ja laittaa päälle nimen mukaisesti hieman parempaa Seppälää. Juhlien pukukoodina on vuodesta toiseen ollut ”Cocktail”, josta löydät tarkempaa tietoa täältä: ltky.fi/dc-ohjeistus/

Perjantai 1.9

 Lappeenrannan esittelykierrokset @ kampus ja keskusta

Maanantai 4.9

Beach Party ja Kiltaolympialaiset: Beach Volley @ Sammonlahden uimaranta

Kauppatieteiden ainejärjestö Enklaavi järjestää jälleen perinteikkäät Beach Partyt Sammonlahden uimarannalla. Perimmäisenä ajatuksena on fiilistellä rantameininkejä kesän viimeistä kertaa isolla porukalla hyvää musiikkia kuunnellen ja erilaisiin aktiviteetetteihin osaa ottaen. Illan päätteeksi saa heittää tuutorit vielä Saimaaseen! Tapahtuman yhteydessä pelataan myös kiltaolympialaisten Beach Volley-turnaus, johon voit ottaa osaa ilmoittamalla kiinnostuksestasi oman kiltasi liikuntavastaavalle.

Flipflopit jalkaan ja kukkaleit kaulaan! Beach Partya voit fiilistellä ennakkoon täältä: https://www.youtube.com/watch?v=jebHVt9kRZU

Tiistai 5.9

Lakkientekosaunis @ Kellari

Syksyn avajaiset

Keskiviikko 6.9

Fuksisuunnistus @ Satama, Keskusta ja Skinnarila

Torstai 7.9

21.30 Fuksipromootio

Mystisen fuksipromootion koittaessa hämärässä limbossa eläneistä fukseista tehdään pesunkestäviä teekkari- ja kylterifukseja. Kokoontuminen yo-talon takana. Fuksilakki/tutti ja ei parhaat kuteet päälle. Pyyhe ja vaihtovaatteet erittäin suositeltavat. Kuuleman mukaan ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja on tilannut Pekka Poudalta revontulet illan hämärään.

Perjantai 8.9

Finn Hits 25v – teemabileet by Finn Hits Neuvostoliitto

Veljet, yhdistykää! Perinteikkäät wapputsembalot Finn Hitsit täyttävät syksyllä 25 vuotta, minkä johdosta saamme juhlistaa niitä poikkeuksellisesti myös fuksiviikoilla. Eeppisissä tsembaloissa Suomen 70-, 80- ja 90-luku  näkyy niin juhlijoiden pukeutumisessa kuin DJ:n repertuaarissa.

tutor-kaste
Back To Top
Search