skip to Main Content

Fuksiviikoilla tutustut opiskelijatovereihisi, yliopistoon, Lappeenrantaan ja opiskelijaelämään. Saat heti aluksi itsellesi henkilökohtaisen tutorin, jolta voit kysyä mitä tahansa kouluun ja opiskelijaelämään liittyen. Fuksiviikoilla tapaat myös tulevia opettajiasi ja muuta koulun henkilökuntaa, joiden kanssa työskentelet myöhemmin. Fuksiviikot ovat tänäkin vuonna kaksiviikkoiset. Ensimmäisellä viikolla ei luentoja tai kursseja ole vielä käynnissä vaan voit keskittyä rauhassa verkostoitumiseen. Toisella viikolla alkavat jo kurssit, mutta iltaohjelmaa riittää jokaiselle päivälle. LTKY:n koordinoima fuksiviikkojen iltaohjelma 2016 päivitetään kevään aikana.

Maanantai 29.8

21:00 I love mondays! @ Ylioppilastalo

Fuksiviikkojen ensimmäinen päivä päätetään ensimmäisillä bileillä. Lateksiin kätevästi ylioppilastalolla järkättävät kestit ovat mainio mahdollisuus tutustua fukseihin omasta tai toisista koulutusohjelmista

https://www.facebook.com/events/1802344070006596/

Tiistai 30.8

19:00 Fuksiolympialaiset

Perinteiset fuksiolympialaiset kisaillaan jälleen yliopiston parkkipaikalla ja sen läheisyydessä. Fuksit kilpailevat pienissä ryhmissä toisiaan vastaan mitä erikoisimmissa lajeissa ja ilta huipentuu kiltojen välisiin mittelöihin. Urheilulliset tai muuten rennot vaatteet ovat letkeän asenteen kanssa erittäin suositeltavia.

Keskiviikko 31.8

Koulutusohjelma kohtaista ohjelmaa

Torstai 1.9

Koulutusohjelma kohtaista ohjelmaa

Suit up! -bileet @ Union

Lukuvuoden  ensimmäisistä baaribileistä pääset nauttimaan Lappeenrannan Unionissa Kaplaakin järjestämissä Suit Up -bileissä. Lenkkarit ja verkkarit voi hyvillä mielin jättää kotiin ja laittaa päälle nimen mukaisesti hieman parempaa seppälää.

Perjantai 2.9

 Grillailua Schwäbisch hallilla/ hengailua kampusalueella

Welcome to school @ Union

AMK:n yhdistysten järjestämät kestit Lappeenrannan Unionissa

https://www.facebook.com/events/1763776250507160/

Maanantai 5.9

Beach party ja Kiltaolympialaiset: Beach volley @ Sammonlahden uimaranta

Tiistai 6.9

Lakkientekosaunis @ Kellari

Keskiviikko 7.9

Fuksisuunnistus @ Satama, Keskusta ja Skinnarila

Torstai 8.9

20.45 Teekkari- ja kylterielämän perusteet @ Viipuri-sali

21.30 Fuksipromootio

Mystisen fuksipromootion koittaessa hämärässä limbossa eläneistä fukseista tehdään pesunkestäviä teekkari- ja kylterifukseja. Kokoontuminen yo-talon takana. Fuksilakki/tutti ja ei parhaat kuteet päälle. Pyyhe ja vaihtovaatteet erittäin suositeltavat.

Perjantai 9.9

Poikkitieteelliset haalaribileet @ Gigglin Marlin

Back To Top
×Close search
Search