skip to Main Content

Fuksiviikoilla tutustut opiskelijatovereihisi, yliopistoon, Lappeenrantaan ja opiskelijaelämään. Saat heti aluksi itsellesi henkilökohtaisen tutorin, jolta voit kysyä mitä tahansa kouluun ja opiskelijaelämään liittyen. Fuksiviikoilla tapaat myös tulevia opettajiasi ja muuta koulun henkilökuntaa, joiden kanssa työskentelet myöhemmin. Fuksiviikot ovat tänäkin vuonna kaksiviikkoiset. Ensimmäisellä viikolla ei luentoja tai kursseja ole vielä käynnissä vaan voit keskittyä rauhassa verkostoitumiseen. Toisella viikolla alkavat jo kurssit, mutta iltaohjelmaa riittää jokaiselle päivälle. LTKY:n koordinoima fuksiviikkojen iltaohjelma 2018 päivitetään kevään aikana.

LUT järjestää päivällä opintoihin orientoivaa ohjelmaa. Ohjelma löytyy täältä.

Maanantai 27.8

21:00 I love mondays! @ Ylioppilastalo

Fuksiviikkojen ensimmäinen päivä päätetään ensimmäisillä bileillä. Lateksiin kätevästi ylioppilastalolla järkättävät kestit ovat mainio mahdollisuus tutustua fukseihin omasta tai toisista koulutusohjelmista

Tiistai 28.8

19:00 Fuksiolympialaiset

Perinteiset fuksiolympialaiset kisaillaan jälleen Skinnarila Gardenin lähiympäristössä. Fuksit kilpailevat pienissä ryhmissä toisiaan vastaan mitä erikoisimmissa lajeissa ja ilta huipentuu kiltojen välisiin mittelöihin. Urheilulliset tai muuten rennot vaatteet ovat letkeän asenteen kanssa erittäin suositeltavia.

Keskiviikko 29.8

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

Torstai 30.8

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

Suit up! -bileet @ Amarillo

Lukuvuoden ensimmäisistä baaribileistä pääset nauttimaan Lappeenrannan Amarillossa Kaplaakin järjestämissä Suit Up -bileissä. Lenkkarit ja verkkarit voi hyvillä mielin jättää kotiin ja laittaa päälle nimen mukaisesti hieman parempaa seppälää.

Perjantai 31.8

Grillailua Schwäbisch hallilla/ hengailua kampusalueella

Maanantai 3.9

Beach party ja Kiltaolympialaiset: Beach volley @ Sammonlahden uimaranta

Tiistai 4.9

Lakki- ja tuttisaunis @ Kellari
Syksyn avajaiset

Keskiviikko 5.9

16:00 Fuksisuunnistus @ Satama, Keskusta ja Skinnarila

Torstai 6.9

21.30 Fuksipromootio

Mystisen fuksipromootion koittaessa hämärässä limbossa eläneistä fukseista tehdään pesunkestäviä teekkari- ja kylterifukseja. Kokoontuminen yo-talon takana. Fuksilakki/tutti ja ei parhaat kuteet päälle. Pyyhe ja vaihtovaatteet erittäin suositeltavat.

Perjantai 7.9

Grillailua Schwäbisch hallilla/ hengailua kampusalueella

Back To Top