skip to Main Content

Fuksiviikoilla tutustut opiskelijatovereihisi, yliopistoon, Lappeenrantaan ja opiskelijaelämään. Saat heti aluksi itsellesi henkilökohtaisen tutorin, jolta voit kysyä mitä tahansa kouluun ja opiskelijaelämään liittyen. Fuksiviikoilla tapaat myös tulevia opettajiasi ja muuta koulun henkilökuntaa, joiden kanssa työskentelet myöhemmin. Fuksiviikot ovat tänäkin vuonna kaksiviikkoiset. Ensimmäisellä viikolla ei luentoja tai kursseja ole vielä käynnissä vaan voit keskittyä rauhassa verkostoitumiseen. Toisella viikolla alkavat jo kurssit, mutta iltaohjelmaa riittää jokaiselle päivälle. Alla näet LTKY:n koordinoiman fuksiviikkojen vuoden 2019 ohjelman.

LUT järjestää päivällä opintoihin orientoivaa ohjelmaa. Ohjelma löytyy täältä.

Ma 26.8.
21:00 I love mondays! @ Ylioppilastalo

Fuksiviikkojen ensimmäinen päivä päätetään luonnollisesti ensimmäisillä bileillä. Lateksiin kätevästi ylioppilastalolla järkkäämät kestit ovat mainio mahdollisuus tutustua esimerkiksi fukseihin omasta sekä toisista koulutusohjelmista

Ti 27.8.
19:00 Fuksiolympialaiset @ Skinnarila

Perinteiset fuksiolympialaiset kisaillaan jälleen Skinnarila Gardenin lähiympäristössä. Fuksit kilpailevat pienissä ryhmissä toisiaan vastaan mitä erikoisimmissa lajeissa ja ilta huipentuu kiltojen välisiin mittelöihin. Urheilulliset tai muuten rennot vaatteet ovat letkeän asenteen kanssa erittäin suositeltavia. Illan päätteeksi fuksi saavat fuksipisteläystäkkeet, joihin kerättävillä pisteillä ansaitaan teekkarilakki wappuna

Ke 28.8.

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

To 29.8.
13:00 Jet lag // OFF – Lappeenranta // ON @ Keskusta

Lappeenrannan kaupunki yhteistyökumppaneineen kutsuu uudet opiskelijat iloiseen opiskelijatapahtumaan. Tarjolla monenlaista ohjelmaa, opiskelijatarjouksia, ja vinkkejä, mitä kaikkea Lappeenrannassa voi harrastaa. Tapahtuma on englanninkielinen. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille uusille opiskelijoille! Bussit lähtevät yliopistolta klo 12-12:30. Tervetuloa!

Koulutusohjelmakohtaista ohjelmaa

Suit up! -bileet @ Amarillo

Lukuvuoden ensimmäisistä baaribileistä pääset nauttimaan Lappeenrannan Amarillossa Kaplaakin järjestämissä Suit Up -bileissä. Lenkkarit ja verkkarit voi hyvillä mielin jättää kotiin ja laittaa päälle nimen mukaisesti hieman parempaa seppälää.

Pe 30.8.
14:00 Lappeenranta-kiertoajelu

Bussit lähtevät klo 14 ja klo 15. Kierros kestää noin tunnin.

Grillailua Schwäbisch hallilla / hengailua kampusalueella

La 31.8.
Darrabrunssi

Kun ensimmäisen fuksiviikon koitoksista ollaan selvitty (kunnialla), lauantaina on aika palautella Lutesin toimistolla. Tule nauttimaan ilmaisesta purtavasta, juotavasta, seurasta ja muista sirkushuveista sekä kuulemaan yrittäjäyhteisö-Lutesin toiminnasta.

Ma 2.9.
Beach party ja Kiltaolympialaiset: Beach volley @ Sammonlahden uimaranta

Tuttuun tapaan luvassa on rentoa yhdessäoloa, hauskaakin hauskempia kisailuja, ja tietenkin illan kohokohta: tuutoreiden uittaminen! Fuksi: varaudu tapahtumaan uikkareilla ja pyyhkeellä, sillä tämän illan aikana saat harvinaisen tilaisuuden kantaa tuutorisi Saimaan lämpimään syleilyyn.

Samana päivänä startataan myös kiltaolympialaiset ensimmäisellä lajillaan: Kiltabiitsi.

Ti 3.9.
19:00 Lakki- ja tuttisaunis @ Kellari

Perinteikkäät tiistaisaunikset pyöräytetään jälleen käyntiin perinteisellä lakki- ja tuttisaunisella. Saavu siis paikalle ihastelemaan uusien fuksien ompelutaitoja ja nauttimaan Kellarin ja EI-sektorin antimista.

Ke 4.9.
16:00 Fuksisuunnistus @ Satama, Keskusta ja Skinnarila

Fuksiviikkojen ykköstapahtuma Fuksisuunnistus starttaa keskiviikkona lappeen Rantojen satamatorilta noin (tasan) kello 16:00. Ota fuksitoverisi mukaan ja tule viettämään fuksiviikkojen unohtumattomin seikkailu tutustuen kaupunkiin, Skinnarilaan sekä paikallisiin opiskelijayhteisöihin. Rasteja ovat pitämässä niin killat, harrasteyhdistykset kuin muutkin yhteistyöyhteisöt.

To 5.9.
21:30 Fuksipromootio

Mystisen fuksipromootion koittaessa hämärässä limbossa eläneistä fukseista tehdään pesunkestäviä teekkari- ja kylterifukseja. Kokoontuminen yo-talon takana. Fuksilakki/tutti ja ei parhaat kuteet päälle. Pyyhe ja vaihtovaatteet erittäin suositeltavat.

Pe 6.9.

Grillailua Schwäbisch hallilla / hengailua kampusalueella

Back To Top