skip to Main Content

Tiedote maanantain 24.8. tapahtumasta

Tietoomme on tullut, että maanantaina 24.8. järjestetyssä I Love Mondays -tapahtumassa Ylioppilastalon edustalla on sattunut henkeä uhkaava tilanne. Tapahtumaan osallistuneen opiskelijan juomaan oli opiskelijan tietämättä lisätty jotakin. Läsnäolleiden nopean toiminnan ansiosta opiskelija pääsi nopeasti sairaalaan. LTKY:n saamien tietojen mukaan lisättyä ainetta ei voitu varmuudella tunnistaa, mutta sairaala epäili ainetta muuntohuumeeksi. Uhri harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

LTKY ja KOE eivät hyväksy huumausaineita kampuksella missään olosuhteissa ja korostamme, että nyt tapahtunut ei saa toistua. Toivomme, että jokainen pitää silmänsä auki ja raportoi epäilyttävästä käytöksestä sekä hälyttää apua, mikäli herää pienikin epäilys mahdollisesta huumauksesta. Hätänumeroon kannattaa soittaa ajoissa. Omaa juomaa ei myöskään tule jättää valvomatta.

Muistetaan siis pitää huolta muista ja varmistetaan yhdessä, että opiskelijayhteisö pysyy turvallisena jokaiselle.

Lisätietoja:

Antti Ilmavirta
Pääsihteeri
044 293 8818
paasihteeri@ltky.fi

Back To Top