skip to Main Content

Fuksitupsufuksisuunnistustehtävät peruttu

LTKY on tullut siihen päätökseen, että pidämme vastuullisena päätöksenä perua keskiviikon fuksitupsufuksisuunnistustehtävät. Tulimme tähän päätökseen, sillä tänä syksynä osallistujamäärä tulisi olemaan entistä suurempi kahden fuksivuosikurssin johdosta. Haluamme varmistaa jäsentemme turvallisuuden ja perua tapahtuman, sillä olemme saaneet palautetta useammalta taholta että turvavälejä ja suosituksia ei ole riittävissä määrin toteutettu. Iso osallistujamäärä, alkoholinkäyttö sekä julkisen liikenteen käyttäminen Skinnarilan ja keskustan välillä aiheuttaa mahdollisia riskitilanteita niin opiskelijoille kuin ulkopuolisillekin. Haluamme kuitekin muistuttaa että LTKY:n muut tapahtumat kuten fuksipromootio, kaste, piknik sekä pahoinvointitoimikunta tullaan järjestämään normaalisti tilanteen pysyessä muuttumattomana. Näissä tapahtumissa osallistujamäärä on huomattavasti pienempi ja pidämme huolta että tapahtumat tullaan järjestämään varotoimet huomioiden.

Pahoittelemme myöhäistä ajankohtaa ja tästä aiheutunutta haittaa. Haluamme kuitekin tehdä päätöksiä jäsenistön turvallisuus edellä ja koemme että tämä on vastuullinen ratkaisu vallitsevassa tilanteessa.

LTKY:n hallituksen puolesta,
Kuisma Närhi

Back To Top