skip to Main Content

Uusille opiskelijoille: Tilapäismajoitukseen ilmoittautuminen avattu

Uusi opiskelija ja vailla asuntoa? Huoli pois! Voit ilmoittautua LTKY:n ja LOASin järjestämään tilapäismajoitukseen! Tilapäismajoitus on tarkoitettu niille LUTin, LAB-ammattikorkeakoulun ja Sampon opiskelijoille, jotka ovat LOASin asuntojonossa, mutta eivät ole vielä saaneet asuntotarjousta tai joiden vuokrasopimus alkaa ensimmäisiä opintoja myöhemmin.

Tilapäismajoitus on auki 17.8. – 31.10. Majoitus järjestetään LOASin kerhotiloissa, miehet ja naiset erillisissä tiloissaan. Vain patja tarjotaan tilapäismajoituksen puolesta,  peti- ja vuodevaatteet tulee itse hankkia. Kaikkien kerhohuoneiden yhteydessä on suihkut, pieni keittiö ja mahdollisuus pestä pyykkiä kerran viikossa. Valitettavasti lukittuja kaappeja ei ole kohteissa saatavilla.

Tilapäismajoituksen vuokra on 5 € vuorokaudelta välillä 17.8. – 4.10. ja 8€ vuorokaudelta välillä 4. – 31.10. Vuokra maksetaan saapumis- ja lähtöpäivältä, sekä minimivuokra on 20 € neljää päivää lyhyemmältä ajalta. Vuokra maksetaan avaimen palautuksen yhteydessä, kadonneesta avaimesta peritään lukkojen uudelleensarjoituskuluja jopa 500€. Oikeutesi tilapäismajoituksessa asumiseen päättyy silloin kun vuokrasopimuksesi LOASilla alkaa, tai alkaisi mikäli hylkäät asuntotarjouksen.

Ilmoittautumislomake: Ilmoittautuminen tilapäismajoitukseen 2020

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin tarjoaa LTKY:n asuntosihteeri sähköpostilla asuntosihteeri@ltky.fi.

Back To Top