skip to Main Content

COVID 19 ja opiskelijatapahtumat syyskauden alussa

LUT-yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu, ylioppilaskunta LTKY ja Opiskelijakunta KOE ovat keskustelleet yhdessä alkavan syyskauden toimintamalleista kampuksilla opiskelijatoiminnan osalta COVID 19-epidemiatilanteen johdosta. Lukuvuoden alkaessa ja opiskelijoiden tullessa kampuksille henkilömäärät kasvavat merkittävästi, lisäten tartuntariskiä. Haluamme kaikki osaltamme pitää kampukset mahdollisimman turvallisina opiskelu- ja työskentely-ympäristöinä.

Suosittelemme yhdessä, että syyskuun loppuun saakka kampuksilla järjestettävät suuremmat opiskelijoiden vapaa-ajantapahtumat pidetään ulkotiloissa. Kampusten sisätiloissa järjestettävissä tapahtumissa osallistujia voi olla 50 % tilaan määritetystä kapasiteetista. Tarkastelemme tilannetta uudestaan syyskuun puolen välin jälkeen Suomen ja toiminta-alueidemme epidemiatilanteeseen peilaten.

LTKY julkaisee fuksiviikkojen ja syyswapun tapahtumat myöhemmin.

Lisätietoja:

Anna Hirsimäki
Hallituksen puheenjohtaja
anna.hirsimaki@ltky.fi
050 4631208

Kuisma Närhi
Hallituksen kulttuurivastaava
kuisma.narhi@ltky.fi
050 3838657

Antti Ilmavirta
Pääsihteeri
paasihteeri@ltky.fi
044 2938818

Back To Top