skip to Main Content

Kesätiedote 23.06.2020

Laseri on auki ruokailijoille

Laseri on avannut ruokailutilansa, ja voitkin nyt nauttia lounaan Laserin tiloissa tai terassilla. Ruuan saa edelleen myös take away-annoksena, opiskelijahintaan tietysti. Klikkaa tästä aukioloaikoihin ja ruokalistaan.

Mikroluokat ja Exam-tilat auki

Yliopisto on avannut Lappeenrannassa Ylioppilastalon mikroluokat 213 ja 216 opiskelua varten arkisin klo 8-20. Sisään pääsee Yo-talon pääovista omalla lutikalla, ilman erillistä kulkulupaa.

Exam-tilat aukeavat 27.7. Lappeenrannassa ja Lahdessa (Niemenkatu).

Lahden kampuksen ravintola vaihtuu

Lahden kampuksen ravintolaa pyörittää 1.6. eteenpäin Compass Group ja ISS väistyy sivuun KOEn pitkän vaikuttamistyön jälkeen.

LUTin ja LABin yhteinen uusi Moodle tulee!

LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen uusi Moodle avautuu käyttöön 1.8.2020 Yhteinen Moodle helpottaa ristiinopiskelua ja erityisesti kielten kurssielle osallistumista, kun kaikki löytyvät yhdestä järjestelmästä.

Uusi Moodle löytyy tutusta osoitteesta moodle.lut.fi tai moodle.lab.fi. Tällä hetkellä tuolta aloitussivulta löytyvät vanhojen Moodle-sivustojen linkit (Old LUT Moodle, Reppu Moodle ja Saimia Moodle).

Kaikki tulevan lukuvuoden kurssit alkavat uudessa Moodlessa, vanhat Moodlet ovat käytössä meneillä oleviin ennen 1.8 aloitettuihin kursseihin ja rästitehtäviin vielä kevääseen 2021 asti. Uusia kursseja ei niissä enää ala tulevana syksynä.

Uuteen Moodleen on integroitu opintotietojärjestelmät SISU ja Peppi. ilmoittaudu niissä kursseille ja kun tulet hyväksytyksi, sinut lisätään kyseiselle kurssille Moodlessa automaattisesti.

Lisää aloituspaikkoja syksylle

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja korkeakoulut ovat sopineet opiskelupaikkojen ja tutkintomäärien lisäämisestä. Korkeakoulut Suomessa lisäävät aloituspaikkojaan ensi syksyksi yli neljällä tuhannella. LUT lisää yhteensä 130 aloituspaikkaa syksylle 2020 ja aloituspaikat jakautuvat seuraavanlaisesti:

Tietotekniikka +45
Kauppatieteet +20
Tuotantotalous +15
Energiatekniikka +10
Konetekniikka +10
Sähkötekniikka +10
Ympäristötekniikka +10
Kemiantekniikka +5
Laskennallinen tekniikka +5

Syksyn tilanne

Koronavirusepidemia Suomessa on alkanut hieman hellittää, mutta silti on vielä vaikea ennustaa miltä syksy tulee näyttämään. LTKY suunnittelee syksyä varautuen eri skenaarioihin ja tiedottaa syksyn kuvioista lähempänä kun vallitsevaan tilanteeseen saadaan varmuutta. LUT linjaa sekä tiedottaa sähköpostilla maanantaihin 3.8. mennessä, millä toimintamallilla syyskauden toiminta kampuksilla käynnistyy ja myös LTKY pyrkii tiedottamaan pikaisesti tämän jälkeen. Seuratkaa yliopiston sekä ylioppilaskunnan tiedotusta myös kesän aikana!

Back To Top