skip to Main Content

Wappu järjestetään syksyllä

Vallitsevan tilanteen takia Suomen pisin Wappu on peruttu keväältä ja syksyllä järjestetään Syyswappu. Keväällä voi kuitenkin osallistua LTKY:n instagramissa järjestettävään WWWappuun.

Suomen hallitus on ohjeistanut että yli 500 henkilön tapahtumia ja kokoontumisia ei tulisi järjestää ja pienempiäkin tapahtumia tulisi välttää. Linjaus on tällä hetkellä voimassa toukokuun 2020 loppuun saakka. Tästä johtuen LTKY:n hallitus on yksimielisesti päättänyt siirtää omat tapahtumansa kevään ajalta, Wappu mukaan lukien, myöhempään ajankohtaan. Siirto koskeen myös LTKY:n Lahden ja Turun tapahtumia.

Kuitenkin Wappu ei ole päivämäärä, Wappu on mielentila ja Wappu tulee tänäkin vuonna! LTKY järjestää Suomen pisimmän Syyswapun yhdessä LUT-yliopiston fuksiviikkojen kanssa alkaen maanantaina 24.8. ja huipentuen viikonloppuna 5.-6.9., jolloin Kurkipatsaat saavat lakkinsa, lukuvuoden 2019-2020 fuksit kasteensa ja linnoitus piknikkiä viettävät opiskelijansa.

Lahdessa ja Turussa tullaan järjestämään syksyllä korvaavat lakitus- ja Wapputapahtumat. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Kuisma Närhi
Hallituksen kulttuurivastaava
050 383 8657
kulttuuri@ltky.fi

Antti Ilmavirta
Pääsihteeri
044 293 8818
paasihteeri@ltky.fi

Back To Top