skip to Main Content

LTKY tiedottaa 19.2.2020

Tapahtumat

SMASH LAHTI

Kiinnostaako urheilu- ja liikuntateknologian viimeisimmät trendit ja innovaatiot? Mitä jos tähän lisätään vielä talviurheilu ja kuumimman start-upit?

Tule tutustumaan tämän hetken viimeisimpiin trendeihin ja innovaatioihin urheilu- ja liikuntateknologian saralla. Tapahtuma järjestetään Lahden Isku Areenalla 28.2.2020.
Smash Lahti tarjoaa tietoa, kokemuksia ja kohtaamisia monelta eri taholta.

Opiskelijalippuja on tarjolla rajoitetusti 50 kpl erä, joten ole nopea ja nappaa omasi hintaan 25€ (norm. 55€)
Liput täältä.
Tapahtuma löytyy täältä.

Jäärieha

LTKY järjestää jo perinteikkääksi muodostuneen koko peheen Jääriehan sunnuntaina 1.3. klo 10-14 Lappeenrannan keskustassa Satamatorilla.

Paikalla on monen moista puuhaa niin perheen pienimmille, kuin hieman vanhemmillekkin! Paikalle saapuvat mm. VPK, Maanpuolustuskorkeakoulu sekä yliopiston killat ja ammattikorkean ainejärjestöt. Lisäksi paikalla myös Lappeenrannan ympäristötoimi rakentamassa pesiä norpille.

Paikakan päällä tarjolla Skinnarilan Lutusten paistamia lettuja, vaelluskerho Ulvovan Suden paistamia makkaroita sekä tietenkin lämmintä mehua ja kahvia! Tervetuloa paikalle nauttimaan talvisesta sunnuntaista.

LTKY järjestää tapahtuman yhteistyössä Metsä Groupin, Tekniikan Akateemisten, LOAS:in, Suomen Ekonomien ja Aalefin kanssa.

Mitä: Koko perheen Jäärieha
Missä: Lappeenrannan Satamatori
Koska: Sunnuntaina 1.3.2020 klo 10-14

Toastikoulutus 26.2.2020

Polytekninen Willimiesklubi PoWi ry järjestää LTKY:n puolesta toastikoulutuksen sitsien johtamisen saloihin. Illan aikana käydään läpi lappeen Rantalaisten teekkari- ja kylterisitsien säännöt ja käytännöt, ulkopaikkakuntien sitsien eroavaisuuksia, laulun johtamista sekä erilaisia ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja.

Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa, mutta killoille ja ainejärjestöille on varattu kaksi paikkaa per taho, jotta hallituksista löytyy jatkossakin osaavia toasteja sitsitarpeisiin. Ilmoittaudu viimeistään 21.2. tällä lomakkeella.

Koulutus aloitetaan 19.15 ylioppilastalon kellarissa. Illan aikana tarjoillaan sitsiruoat, mutta mahdolliset juomat tulee hankkia itse. Koulutukseen mahtuu 60 osallistujaa ja tilaisuus on maksuton.

Kysymykset tms. viestit voi lähettää osoitteeseen kuisma@powi.fi tai tulla kysymään kasvotusten esimerkiksi LTKY:n toimistolta.

LTKY tiedottaa

Vastaa opetuksen laatuselvityskyselyyn ja voita uusi iPad tai leffalippuja!

Opetuksen laatuselvityksellä on tarkoitus tutkia käytettyjä opetusmetodeja ja niiden toimivuutta, opetuksen kuormittavuutta ja muita opintojen etenemiseen vaikuttavia tekijöitä. Kyselyyn vastaaminen auttaa meitä muuttamaan opiskelua parempaan suuntaan. Kysely tehdään yhteistyössä LTKY:n ja yliopiston kanssa. Kyselyn sulkeutumisen jälkeen tuloksia käydään läpi yliopiston hallinnon ja YTHS:n kanssa.

Kyselyyn vastaamiseen menee vain muutama minuutti ja siitä voi voittaa uuden ipadin, jos jätätte yhteystietonne kyselyn lopuksi. Kysely on anonyymi ja arvontaan annettuja yhteystietoja ei voi yhdistää annettuihin vastauksiin. Annettuja yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen arvontaan. Kyselyssä voit myös ehdottaa vuoden opettajaa, joka palkitaan LTKY:n vuosijuhlilla!

Vastaa 2.3.2020 mennessä ja kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan ipad ja leffalippuja
Kiitoksia vastauksista ja onnea arvontaan!
Linkki kyselyyn löytyy täältä.

LTKY is searching for freshman captains for LES and LENS for next year!

As international students are a growing part of our community, we are recruiting two new Freshman Captains (fuksivastaava, FV) to guide our international degree students and exchange students to the intricacies of Teekkari culture. The goal is to better integrate international students to SVV and provide equal opportunities to partake in our culture. We are seeking two individuals to take on the duties of freshman captains for the academic year of 20-21. These new FC’s will be on equal standing with traditional FV’s of guilds and essentially do the same exact job, just to a cross-disciplinary, international group of students.The requirements for this task are the following:
-You must have the title of Teekkari or Kylteri when the autumn semester starts (freshmen can apply)
-Ideally you are a student of the school you’re applying to (this is not compulsory)
-good grasp of the English language
-You enjoy socializing in an international setting
-strong knowledge of Teekkari culture, traditions of your guild(and perhaps other guilds of your school) and Student culture of Skinnarila in general
-Time and the motivation to attend events, introduce international students to life as a Teekkari and act as an exemplary Teekkari during the upcoming year.
-The x-factor that makes a good Freshman CaptainSend your freeform application to kulttuuri@ltky.fi before 15.3.. The captains are chosen by the chairmen of the school’s guilds.
P.S. Enklaavi is handling their own international students, they are not being excluded :)

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta etsii esiintyjiä vuoden 2020 kesäkonsertteihin

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut etsii esiintyjiä vuoden 2020 kesäkonsertteihin. Esiintyjille tarkoitettu sähköinen haku on avautunut. Hakulinkki löytyy myös Lappeenranta Events -sivuston etusivulta. Haku on avoinna 13.3. saakka.

Lappeenrannan kesä avataan satamatorilla sunnuntaina 31.5. ja varsinainen kesäkonserttien sarja alkaa tiistaina 2.6. Elokuun loppuun asti kestävä kesäkonserttien sarja tuo yli 100 esitystä satamatorin lavalle, Joutsenon torille, Marianaukiolle, Kauppatorille ja Hiekkalinnalle.

LUT-yliopiston terveiset

Kampukselle maksuttomia puhelimenlatauspisteitä

Latauspisteet sijaitsevat LUTin pääaulan yhteydessä sekä yhdyskäytävän varrella luokan 1368 edustalla.

1. Valitse vapaa Latauslokero ja yhdistä puhelimesi latausjohtoon ja sulje lokeron ovi.
2. Näytä etäluettavaa korttia lukon kortinlukijaan, kuulet äänimerkin ja lukossa vilkahtaa
vihreä valo.
3. Käännä lukitusnuppia tämän jälkeen kuulet äänimerkin, tarkista vielä, että lokero lukittuu.
4. Avataksesi lukituksen näytä samaa korttia kortinlukijalle ja lukitus aukeaa automaattisesti
ja lukosta kuuluu merkkiääni ja vihreä valo vilkahtaa. Mikäli lukko ei aukea automaattisesti
käännä lukitusnupista.
Ongelmatilanteissa pyydä apua LUT Infon
henkilökunnalta.

Hiljaisia työtiloja

Opiskelijoiden käyttöön on annettu 1. rakennuksen neuvotteluhuoneita. Neuvottelutilat ovat etusijassa henkilökunnan käytössä ja neuvotteluhuoneet, jotka ovat ovien takana on edelleen vain henkilökunnan käytössä.
Kannattaa muistaa, että samalla käytävällä työskentelee LUTin henkilökuntaa, joten käytävällä on syytä välttää turhaa metelöintiä. Hiljainen työskentelytila on merkitty alkavaksi käytävän ovesta eteenpäin. Tilat on tarkoitettu vain opiskelemiseen. Mikäli käyttötarkoitusta rikotaan, poistamme tilat opiskelijoiden käytöstä.

DuuniDay palautekysely

DuuniDay oli tänäkin vuonna täynnä opiskelijoita etsiviä yrityksiä! Toivottavasti jokainen käytti tilaisuutensa hyödyksi ja tutustui mm. kesä- & lopputyötarjontaan!
Kehitämme tapahtumaa vuosi vuodelta, joten toivoisimme sinun vastaavan tähän palautekyselyyn.
Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja siihen voi vastata täältä.

Tehdään ensi vuodesta entistä parempI!

Terveisin LUT Urapalveluiden väki
Vakuuta haastattelussa! – TEK:n työhaastattelupaja
Torstaina 5.3.2020 klo 14-16, auditorio 1316, LUT-yliopisto
Luennoitsijoita uravalmentaja Sari Taukojärvi, TEKin urapalvelut

Onneksi olkoon, sinut on kutsuttu haastatteluun! Kun tämä kutsu tulee, olet jo edennyt hienosti työnhaussa loppusuoralle.
Luennolla käydään läpi erilaisia haastattelutyyppejä ja niiden ominaisuuksia, mm. videohaastatteluja. Saat opastusta haastattelutilanteen sudenkuoppiin. Haastattelua voi ja kannattaa harjoitella. Harjoittelemalla oppii paljon ja saa varmuutta tositilanteeseen.

Rekisteröidy työpajaan täältä.

Back To Top