skip to Main Content

LTKY tiedottaa 22.1.2020

Tapahtumat

Urapalveluiden tapahtumat

DuuniDay 2020

Vuoden isoin kontaktointi- ja rekrytointitapahtuma DuuniDay tuo tänäkin vuonna yhteen Skinnarilan kampuksen opiskelijat sekä tulevaisuuden kykyjä etsivät yritykset.

DuuniDay 2020 järjestetään tiistaina 28.1.2020 klo 10-15 LUT-yliopistolla. Yritykset löytyvät pääaulasta, 2. kerroksesta sekä 3. kerroksesta aina Street Cafelta Galleria-aulaan saakka.

Tapahtuman ohjelmassa asiantuntija puheenvuoroja, CV-valokuvausta, drive-in haastatteluja, työpajoja & yritysesittelyitä.

Facebook tapahtumassa yritysten julkaisuja koskien mm. kesä- & lopputöitä sekä trainee-ohjelmia.

Tapahtuman järjestäjänä toimii LUT Urapalvelut.
Lisätietoja voi myös kysyä careerservices@lut.fi

Career Workshop – Työhakemukset 24.1.2020

Miten kiinnostava työhakemus kirjoitetaan ja mitä sen tulisi sisältää?
Tule työpajaan kuulemaan minkälainen on hyvä työhakemus ja kysymään mielessäsi olevia kysymyksiä työhakemuksista ja niiden kirjoittamisesta.

Työhakemus-työpaja järjestetään tilassa 2209 klo 10.00 – 12.00.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Löydät facebook tapahtuman tästä.

LTKY tiedottaa

Teekkarilakkitilaus, erä 2

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa toisessa erässä syksyllä 2019 tai keväällä 2020 opintonsa aloittaneille 134 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle toiselle lakkien tilauskierrokselle on 5.2.2020. Tämä on viimeinen tilaisuus tilata lakki Wapuksi 2020! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Linkki tilaukseen täällä.

Harrastamaan

Tule kokeilemaan näyttelemistä!

Haluatko kokeilla näyttelemistä? Oletko jo aiemmin harrastanut teatteria ja kaipaat takaisin näyttämölle? Kiinnostaako teatteritekniikka? Lappeenrannan ylioppilasteatteri ActI:n näytelmän työryhmään on haku käynnissä nyt!

ActI on perinteisesti tuottanut keväisin yhden kokoillan näytelmän. Tänä vuonna pohjatekstinä on Shakespearen Macbeth, joka muokataan moderniin ympäristöön. Näytelmä olisi tarkoitus saada ensi-iltaan maaliskuun lopulla ja esittää muutaman kerran eri puolilla Lappeenrantaa. Harjoituksista ainakin osa ajoittuu arkisin päiväsaikaan, ja esitykset ovat pääosin arki-iltoina. Harjoituspaikat ovat yliopiston tai ylioppilastalon tiloissa.

Rooleja on tarjolla monenlaisia – yhden repliikin mittaisesta pitkiin monologeihin. Ja jollei esiintyminen innosta, voit tulla suunnittelemaan näytelmän puvustusta, ääniä tai valoja. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä suoraan ohjaaja Piaan sähköpostilla pia.karkkainen@student.lut.fi tai puhelimitse 0453314649 (myös WA). Näyttelijävalinnat tehdään nopeasti, joten kysele rohkeasti lisää jos yhtään mietit!

Pelikerho Louhi ry

Rooleja on tarjolla monenlaisia – yhden repliikin mittaisesta pitkiin monologeihin. Ja jollei esiintyminen innosta, voit tulla suunnittelemaan näytelmän puvustusta, ääniä tai valoja. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä suoraan ohjaaja Piaan sähköpostilla pia.karkkainen@student.lut.fi tai puhelimitse 0453314649 (myös WA). Näyttelijävalinnat tehdään nopeasti, joten kysele rohkeasti lisää jos yhtään mietit!

Kiinnostaako lautapelaaminen? Tekeekö mieli rentoutua lumettoman talven keskellä?
Pelikerho Louhi ry järjestää keskiviikkona 29.1. kello 17 alkaen peli-iltaman G-baarissa. Tarjolla kevyitä lautapelejä sekä mahdollisuus shakin pelaamiseen. Tervetuloa pelaamaan!
Tapahtuman löydät Facebookista https://www.facebook.com/events/617015735716781/

Lappeenrannan kaupunki

Kysely lapsiperheille ja nuorille aikuisille Lappeenrannan vetovoimasta ja palveluista

Kysely on tarkoitettu eritoten nuorille, opiskelijoille sekä lapsiperheille, mutta vastata voivat toki kaikki muutkin.

Vastaajien kesken arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken.

– 10 käynnin lipun Lappeenrannan uimahalliin
– sarjalipun Finnkinon elokuvateatteriin
– kaupunginteatterin lahjakortin 2 henkilölle
– kuukauden maksuttoman pysäköinnin Williparkin pysäköintihalliin

Linkki kyselyyn.

Unelmien kirjasto

Lappeenrannan pääkirjastoon on tulossa vuosina 2022–2023 peruskorjaus, jonka suunnittelu on nyt käynnissä. Uudistuvasta pääkirjastosta halutaan entistä toimivampi ja paremmin asiakkaiden toiveita vastaava uuden ajan kirjasto.

Kirjasto on Lappeenrannan käytetyin kulttuuripalvelu, joten ideoita ja toiveita suunnittelun pohjaksi haetaan kaupunkilaisilta ja kirjaston käyttäjiltä. Lappeenrannan kaupunginkirjasto on avannut verkkokyselyn, jonka kautta kuka vain voi jättää omia ideoita ja toiveita siitä, millainen uudistetun pääkirjaston tulisi olla. Verkkokysely on 7.2. saakka.

Kyselyn löytää täältä.

Lappeenrannan kaupungin kesätyöpaikat

Lappeenrannan kaupunki työllistää tulevana kesänä lähes 140 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätöitä on tarjolla muun muassa museoiden, liikunnan, nuorisotoimen, matkailun, kaupunkisuunnittelun ja maaomaisuuden hallinnan ja ympäristönhoidon tehtävissä.

Ensimmäiset kesätyöpaikat avautuivat hakuun perjantaina 17.1. ja töihin voi hakea kevään aikana. Tarkat hakuajat vaihtelevat tehtäväkohtaisesti. Kesätöihin haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta.

Lisää tietoa täältä.

Haluatko tuutoriksi?

Hakuaika: 13.1. -2.2.2020

Tuutoreita tarvitaan sekä suomalaisille tutkinto- opiskelijoille että ulkomaalaisille vaihto- ja tutkinto- opiskelijoille lukuvuodeksi 2020−2021!
Tule kuulemaan lisää tuutoroinnista ja tuutoriksi hakemisesta Ylioppilastalon auditorioon 27.1. klo 14.
Lisätietoa tuutoroinnista ja tuutoriksi hakemisesta löydät uni.lut-sivulta kohdasta opintojenohjaus.
Hakulomakkeen voit täyttää täällä 

JOS SINULLA ON KYSYMYKSIÄ TUUTOROINNISTA, OTA YHTEYTTÄ: Katri Kankaanpää, tuutorointisihteeri@lut.fi Tanja Karppinen, tanja.karppinen@lut.fi

Visma Solutions

Tapahtuma: Koodausta ja kisailua 2020 

Koodausta ja kisailua on Visma Solutionsin järjestämä tapahtuma tietotekniikkaa ja ohjelmointia opiskeleville.
Tänä vuonna tapahtumassa kisataan 3-hengen tiimeissä. Kokoa siis kolmen kopla ja lähde mittelemään taitojasi kiperän koodaushaasteen parissa muita tiimejä vastaan. Mukaan mahtuu mukaan 12 joukkuetta ja voittajatiimin jäsenet palkitaan Play Station 4 Pro -pelikonsoleilla.
Lue lisää tapahtumasta ja ilmoita tiimisi mukaan täällä.

Facebook-tapahtuma.

Visma Solutionsin DuuniDay 2020-afterwork

Visma Solutionsin trainee-haku on auki. Etsimme tänäkin vuonna kesän trainee-jaksolle nuoria talentteja markkinointiin, myyntiin ja tuotekehitykseen.
Järjestämme DuuniDayn jälkeen rennot afterworkit kampustoimistollamme.Tule juttelemaan lisää kesätraineepaikoista ja uramahdollisuuksista tai ihan vain verkostoitumaan henkilökuntamme kanssa rennoissa merkeissä DuuniDayn jälkeen. Toimistomme löydät LUT:n päärakennuksesta, 4. kerroksesta, Street Cafen yläpuolelta.
Afterworkeille saapuu paikalle muun muassa edellisten vuosien traineita ja rekrytointivastaavamme. Aloitamme tapahtuman klo 17 edellisten vuosien traineiden lyhyillä uratarinoilla. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle!
Aftereiden Facebook-event.
Tutustu Visma Solutionsiin: vismasolutions.com

TEK

Suomalainen insinöörityöpalkinto on jaettu jo 40 vuoden ajan. Vuosien varrella sen on saanut muun muassa satelliittiprojektien etunenässä kulkeva työryhmä, hormonikierukan kehittäjät, uuden sukupolven säätutka, hyvänmakuisen ja laktoosittoman maitojuoman mahdollistajat sekä led-valaisuun liittyvän optiikan työstäjät. Kenelle 30 000 euron palkinto kuuluu tänä vuonna? Tee ehdotus 31.1. mennessä täällä.

Back To Top