skip to Main Content

Teekkarilakkien toinen tilaus (8.1.-5.2.2020)

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa toisessa erässä syksyllä 2019 tai keväällä 2020 opintonsa aloittaneille 134 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle toiselle lakkien tilauskierrokselle on 5.2.2020. Tämä on viimeinen tilaisuus tilata lakki Wapuksi 2020! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Linkki tilaukseen löytyy täältä.

Back To Top