skip to Main Content

LTKY tiedottaa 18.12.2019

Tapahtumat

KROATIA 2020 TÄÄLTÄ TULLAAN!!

Yliopistomme purjehduskerho Skuutti on nyt tehnyt päätöksensä ja suuntaa alustensa purjeet ensi syksynä kohti Kroatiaa ja Splitin ympäristön upeita saaria. Luvassa tulee olemaan unohtumaton viikko kirkkaan sinisillä vesillä purjehtien ja elämästä nauttien. Tällä kertaa reissu sijoittuu lokakuun alkuun (3.10-10.10.2020) ja matkaan lähtee 32 hengen miehistö neljällä kahdeksan hengen veneellä. Nyt siis kirjaa päivämäärä välittömästi ylös kalenteriisi ja lähetä hakemuksesi meille pikimmiten! Viimeinen hakupäivä on 31.1.

Hakemuksen pääset täyttämään linkistä.

Järjestämme infotilaisuuden matkasta ja Skuutin toiminnasta 14.1. klo 16.00 luokassa 1326.

Lisää informaatiota matkasta ja infotilaisuudesta facebook-tapahtumassa.

Contact Forum 2020

Ilmainen bussikyyti rekrytapahtumaan tammikuussa!

Contact Forum -rekrytointitapahtuma to 23.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa! Järjestämme jälleen suoria bussikyytejä kampuksilta Helsingin Messukeskukseen. Nappaa kaverisi mukaan ja varaa paikkasi tapahtumabussista heti – paikat täyttyvät nopeasti!

Messukeskuksessa tapaatte yli 100 työnantajaa eri aloilta. Tapahtuma on kävijöille ilmainen ja täynnä ohjelmaa työnhaun tueksi: Hio CV kuntoon, osallistu pikahaastatteluun ja nappaa edustavat CV-kuvat! Puhujina kuullaan mm. Vincitin palkittua rekrytointivastaavaa Saana Rossia sekä työnhakumentori Pipsa Aroa. Tutustu mukana oleviin yrityksiin tapahtumasovelluksessa.

——————-

Talkootyötä tarjolla – sponsorointia ainejärjestöille!

Kaipaako 2020 budjettinne vielä täytettä? Contact Forum -rekrytointitapahtuma etsii järjestöporukkaa auttamaan tiivistä tiimiämme! Meillä on tarvetta talkooporukalle to 23.11.2020 klo 10-17 Helsingin Messukeskuksessa. Talkoolaiset mm. ohjaavat tapahtumakävijöitä, keräävät palautetta ja tietysti auttavat muussa juoksevassa tapahtuman aikana. Työvuorot ovat 7 h ja tarjoamme talkoolaisille lounaan.

Sponsorointisummat (esimerkki):

5 henkeä koko päivä (7 h vuoro): 300€

10 henkeä koko päivä: 700€

Kiinnostuitko? Laita viestiä Meerille (meeri.helminen@contactforum.fi) tai soita 045 635 3562

Ps. Sponssaamme myös järjestöjen yhteislähtöjä tapahtumaan, lisätietoa sivuiltamme!

Hiljaisia työtiloja

Rakennuksen 7 neljännessä kerroksessa, portaista katsottuna oikealla puolella keskikäytävää, on 17 pientä tyhjänä olevaa työhuonetta, jotka on merkitty hiljaisiksi työtiloiksi. Niiden ovet ovat jätetty auki ja kulku kyseiselle käytävälle on avattu opiskelijoille.

Tilat ovat käytettävissä tästä hetkestä lähtien siihen saakka kunnes LUT tarvitsee ne omaan käyttöönsä, eli oletettavasti tammikuun loppuun saakka. Lisäksi samalla käytävällä on kaksi neuvotteluhuonetta, jotka ovat myös käytössä niiden ollessa vapaina.

Kannattaa muistaa, että samalla käytävällä työskentelee LUT:n henkilökuntaa, joten käytävällä on syytä välttää turhaa metelöintiä. Hiljainen työskentelytila on merkitty alkavaksi käytävän ovesta eteenpäin. Tilat on tarkoitettu vain opiskelemiseen. Mikäli käyttötarkoitusta rikotaan, poistamme tilat opiskelijoiden käytöstä.

Lahteen haetaan diplomityöntekijää (Tuotantotalous)

Tehtävänä on diplomityön tekeminen työnimellä ”Digitalisaatio liiketoiminnan kehittämisessä” suorituskyvyn johtamisen tutkimusryhmässä.

Työ edellyttää suorituskyvyn johtamisen ja digitalisaation tuntemusta.

Lähetä hakemus ja CV 15.1.2020 mennessä sähköpostitse prof. Hannu Rantaselle, hannu.rantanen@lut.fi.

Ajankohta ja kesto: 02.01.-30.06.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: n. 2200 e/kk

Palkkaukseen tai palkkioon liittyvät lisätiedot: Voimassa olevan työehtosopimuksen mukainen

Sijainti: Päijät-Häme

Viimeinen hakupäivä: 15.1.2020

Ilmoituksen lisätiedot: Prof. Hannu Rantanen, 040 558 7237, hannu.rantanen@lut.fi

Ilmoitus löytyy täältä.

Back To Top