skip to Main Content

Hae LTKY:n hallitukseen vuodelle 2020!

Ylioppilaskuntatoimintaan mukaan lähtemällä vaikutat kaikkia LUTin opiskelijoita koskeviin asioihin. Vaikuttamisen lisäksi pääset toteuttamaan ja visioimaan seuraavaa 50 vuotta ylioppilaskunnan historiassa, sekä verkostoitumaan ylioppilaskuntavaikuttajien kanssa ympäri Suomea.

Ylioppilaskunta pyörii parhaiten osaavan ja motivoituneen hallituksen johtamana. Sen takia juuri sinua tarvitaan! Toimita hallitus- tai puheenjohtajahakemuksesi suoraan edustajiston puheenjohtajalle sekä pääsihteerille (epj@ltky.fi ja paasihteeri@ltky.fi). Hakemuksen tulisi olla lyhyt, korkeintaan sivun mittainen esittely itsestäsi, jossa kerrot, miksi haluat mukaan hallitukseen. Voit halutessasi myös ilmaista, mistä asioista olet kiinnostunut.

Haku alkaa maanantaina 11.11. ja hakemuksia otetaan vastaan 24.11.2019 klo 23:59 asti. Tämän jälkeen hallitushakijoiden nimet julkaistaan LTKY:n nettisivuilla ja hakemukset toimitetaan edustajistolle. Hakijoita haastatellaan kaikille avoimessa paneelikeskustelussa 25.11.2019 klo 16 alkaen. Edustajisto valitsee hallituksen muodostajan ja hyväksyy uuden hallituksen kokouksessaan 2.12.2019.

Mietityttääkö? Onko kysyttävää? Voit myös tulla toimistolle puhumaan hallitustehtävistä kahvikupposen ääressä.Lisätietoa tarjoavat myös hallituksen nykyinen puheenjohtaja Pia Etelävuori, (pj@ltky.fi, 040 581 9828), edustajiston puheenjohtaja Olli Kousa (epj@ltky.fi) sekä muut hallituslaiset.

Back To Top