skip to Main Content

LTKY tiedottaa 6.11.2019

Tapahtumat

Isänpäiväkonsertti: Oli Ilo – Karjalaisia lauluja

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistyksen syyskausi jatkuu sunnuntaina 10.11 klo 18.00 isänpäiväkonsertilla Lappeenrannan raatihuoneella. Oli Ilo – Karjalaisia lauluja -konsertissa sukelletaan Suomen lähihistoriaan, kun nuoren sukupolven musiikillinen lahjakkuus helsinkiläinen Amanda Kauranne duo esittää karjalaisia evakkolauluja virkeillä sovituksilla.

Esiintyjät:

Amanda Kauranne, laulu & lyömäsoittimet
Eero Grundström, huuliharput, harmooni, elektroniikka ja laulu

Liput: 20 euroa / 15 euroa

Liput täältä.

LTKY tiedottaa

Hae LTKY:n hallitukseen vuodelle 2020!

Ylioppilaskuntatoimintaan mukaan lähtemällä vaikutat kaikkia Skinnarilan opiskelijoita koskeviin asioihin. Vaikuttamisen lisäksi pääset toteuttamaan ja visioimaan seuraavaa 50 vuotta ylioppilaskunnan historiassa, sekä verkostoitumaan ylioppilaskuntavaikuttajien kanssa ympäri Suomea.

Ylioppilaskunta pyörii parhaiten osaavan ja motivoituneen hallituksen johtamana. Sen takia juuri sinua tarvitaan! Toimita hallitus- tai puheenjohtajahakemuksesi suoraan edustajiston puheenjohtajalle sekä pääsihteerille (epj@ltky.fi ja paasihteeri@ltky.fi). Hakemuksen tulisi olla lyhyt, korkeintaan sivun mittainen esittely itsestäsi, jossa kerrot, miksi haluat mukaan hallitukseen. Voit halutessasi myös ilmaista, mistä asioista olet kiinnostunut.

Haku alkaa maanantaina 11.11. ja hakemuksia otetaan vastaan 24.11.2019 klo 23:59 asti. Tämän jälkeen hallitushakijoiden nimet julkaistaan LTKY:n nettisivuilla ja hakemukset toimitetaan edustajistolle. Hakijoita haastatellaan kaikille avoimessa paneelikeskustelussa 25.11.2019 klo 16 alkaen. Edustajisto valitsee hallituksen muodostajan ja hyväksyy uuden hallituksen kokouksessaan 2.12.2019.

Mietityttääkö? Onko kysyttävää? Voit myös tulla toimistolle puhumaan hallitustehtävistä kahvikupposen ääressä.Lisätietoa tarjoavat myös hallituksen nykyinen puheenjohtaja Pia Etelävuori, (pj@ltky.fi, 040 581 9828), edustajiston puheenjohtaja Olli Kousa (epj@ltky.fi) sekä muut hallituslaiset.

Harrastamaan

Ratsastuskerho Laukka ry järjestää teoriaillan!

Ratsastuskerho Laukka ry järjestää teoriaillan kouluratsastukseen liittyen tiistaina 12.11. TEK Loungessa. Paikalle voi saapua klo 17:30 alkaen, teoria alkaa noin klo 18. Tarjolla on syötävää ja juotavaa. Kouluratsastuksesta meille tulee kertomaan Laukan perustajajäsen ja III-tason koulutuomari Minna Maunus-Tiihonen.

Uudistuvien liikuntapalveluiden nimikilpailu

Koulumme uudistuvat liikuntapalvelut kaipaavat nimeä ensi vuodeksi! Olisiko sinulla timanttinen idea nimelle, joka saa opiskelijat liikkumaan?

Kilpailuun vastaamalla pääset kertomaan myös toiveitasi tulevasta palvelutarjonnasta. Voittajalle on luvassa myös mm. liikuntapalvelun jäsenyys vuodeksi!

Laita nimiehdotus tulemaan tästä linkistä 17.11. mennessä!

Tupakointi Skinnarilan kampuksella

Skinnarilan kampuksella on varattu tupakoijille kolme katosaluetta; yksi pääoven läheisyydessä, yksi läntisen sisäänkäynnin lähistöllä ja yksi 2-rakennuksen ammattikorkeakoulun puoleisessa päädyssä. Nämä ovat ensisijaiset tupakointipaikat.

Tupakointia tulee välttää sisäänkäyntien/seinustojen läheisyydessä, koska savu kantautuu helposti ovien ja ikkunoiden kautta sisätiloihin.

Muistetaan myös kampuksen päiväkoti ja koulu, joita koskee yleinen tupakointikielto: Tupakointi/savuttoman tupakkatuotteen käyttö on kielletty päiväkotien sekä esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisä- ja ulkotiloissa.

Ennakkokysely DuuniDay 28.01.2020

Olemme kehittämässä DuuniDay 2020 kontakti- ja rekrytointitapahtumaa ja nyt opiskelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa!
Tarkoituksena olisi kehittää tapahtumaa entistä paremmaksi, jonka vuoksi olemme luoneet ennakkokyselyn.

Voit vastata kyselyyn tästä tästä.

Lappeenrannassa jo 24. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDay kerää yhteen noin 100 yritysyhteistyökumppaniamme sekä Skinnarilan kampuksen tulevaisuuden osaajat niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulunkin puolelta.

Tapahtuma järjestetään 28.1.2020 Skinnarilan kampuksella Lappeenrannassa. Tapahtumassa on yrityksiä, joilla on tarjota valmistuville opiskelijoillemme joko lopputyöpaikkoja
tai vakituisia oman alan työpaikkoja tai kesken opintojen oleville opiskelijoillemme urakehitystä tukevia harjoittelu-, kandidaatintyö- tai kesätyöpaikkoja. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu. Uusi LAB-innovaatiokorkeakoulu aloittaa toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyvät.

LUT-tiedekirjasto Lappeenranta hakee osa-aikaista neuvontapäivystäjää (8 h/vk)

Neuvontapäivystäjää etsitään Lappeenrannan tiedekirjaston ja tietohallinnon yhteiseen Origo-palvelupisteeseen. 

Päivystäjän tehtävänä on hoitaa kirjaston asiakaspalvelutehtäviä (neuvonta, lainaus, palautus, varaukset, maksujen vastaanotto, hyllytys), antaa tieto- ja viestintäteknistä neuvonta- ja tukipalvelua asiakkaille, hoitaa käyttäjätunnuksiin liittyviä tehtäviä sekä hallinnoida tarjolla olevien ryhmätyö- ja opinnäytetilojen käyttöä. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: 

– asiakaspalveluhenkisyyttä

– tietoteknisiä taitoja, erityisesti LUTin ja Saimaan amk:n opiskelijoiden käytössä olevien sähköisten järjestelmien (esim. Moodle, WebOodi/Sisu, WinhaWille, Office 365) tuntemista

– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Kirjaston aukiolo- ja palveluajat talvi- ja kesäkausille määritellään vuosittain. Tällä hetkellä lukuvuodenaikainen palveluaika on ma-to 10:00 – 17:00, pe 10:00 – 15:30. 

Päivystäjän työaika on 8 tuntia viikossa (noin 22 %) lukuvuosien aikana. Kun kesäajan palveluajoista on päätetty, työajasta sovitaan neuvontapäivystäjien kesken erikseen. Tällöin osa-aikaisuusprosentti voi olla pienempi tai suurempi kuin lukuvuoden aikana. 

Neuvontapäivystäjät jakavat yhteispalvelupisteen päivystysajan keskenään niin, että palvelua on tarjolla koko palveluajan ilman taukoja. Tämä voi edellyttää, osa- aikaisuudesta huolimatta, päivystäjän työskentelyä päivittäin. 

Palkkaus määräytyy työajan mukaan. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian (viimeistään 9.12.2019). Nyt hakeneet huomioidaan päivystäjätehtävien täytössä 2019-2020 aikana, mikäli tulee tarve palkata lisää päivystäjiä. 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla Sanna Savolaiselle (sanna.savolainen@lut.fi) 19.11.2019 klo 16:00 mennessä. Sähköpostiviestin otsikoksi merkitään: Neuvontapäivystäjä. 

JHC-kysely 2019

J. Hyneman Center on opiskelijoita varten.

Ohessa on linkki kyselyyn, jossa tiedustellaan opiskelijoiden näkemyksiä JHC:stä.

Kyselyyn vastataan anonyymina ja jätettyjä yhteystietoja hyödynnetään vain elokuvalippujen arvontaa varten. Vastanneiden kesken arvotaan neljä kahden elokuvalipun settiä (4 x 2).

Vastausaika päättyy 15.11.2019 klo 24.00.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/E2D0F0EEEEADA784

terveisin

JHC tiimi

Kuinka JHC:lle pääsee?  Katso Moodlesta kurssi: J. Hyneman Center

PS: Kyselyn tuloksia tullaan käyttämään JHC:n kehittämiseen ja mahdollisesti protopajatoimintaa käsitteleviin tutkimuksiin.

Hyvin menestyneiden perusopiskelijoiden stipendit

Lappeenrannan teknillisen yliopiston tukisäätiö on päättänyt julistaa Lappeenrannanteknillisen yliopiston perusopiskelijoiden haettavaksi enintään 15 kpl 1.000 euron suuruisiastipendejä. HAKUAIKA PÄÄTTYY PERJANTAINA 8.11.2019 KLO 16.00.

Lue lisää täältä.

Back To Top