skip to Main Content

LTKY tiedottaa 23.10.2019

Tapahtumat

Itsenäisyyspäivän kunniavartio 

Lappeenrannan sankarihautausmaalla järjestetään Kunniavartio 6.12.2019 klo 11.00.

Kunniavartioon tarvitaan aikaisempien vuosien tapaan vapaaehtoisia naisia ja miehiä, jotka ovat täyttäneen 15 vuotta. Osallistuminen ei vaadi varusmiespalveluksen suorittamista.

Ilmoittautumisen yhteydessä pitää ilmoitta nimi ja syntymä-aika (pv,kk,vuosi) ja sähköpostiosite ohjeita varten (tai kotiosoite).

Kunniavartioon osallistuvien varustaminen aloitetaan 6.12.2019 klo 9.00 Lappeenrannan Seurakuntakeskuksessa, Koulukatu 10:ssä. Haudoille siirrytään johdetusti ja käskystä n. klo 10.20 alkaen. Ne henkilöt, jotka haluavat seisoa omaisensa haudalla, ilmoittavat asiasta ilmoittautumisensa yhteydessä.

Ilmoittautuneille jaetaan seuraavat varusteet ennen tilaisuuden alkua:
Lumipuvunhousut ja – takki
SA-pipo

Omat varusteet:
Tummat talvijalkineet
Mustat käsineet
Lämmintä alle

Tilaisuus päättyy n. klo 11.30 varusteiden luovutukseen.

Ilmoittautumiset tietoineen sähköpostilla paavo.pulli@eksote.fi

Tiedusteluihin vastaa Paavo Pulli, 040 8675217 tai paavo.pulli@eksote.fi

Rahat riittää – ilta opiskelijoille! Ti 29.10.2019

Tule mukaan Marttojen ja Takuusäätiön Rahat riittää! -iltaan, joka yhdistää taloudenpidon ja ruoanlaiton opiskelijabudjetille sopivalla tavalla.

Illan aikana tutustut hauskoihin ja hyödyllisiin oman talouden hallinnan tapoihin ja välineisiin. Paljastamme marttojen parhaat säästövinkit, tarjoamme uusia oivalluksia rahankäytöstä ja vastaamme ikiaikaiseen kysymykseen: Mitä eläminen maksaa?

Ja mikä parasta, ilta on maksuton osallistujille ja kurssilla tehdään yhdessä ruokaa.

Lisätiedot: tuija.kokkonen@martat.fi

Voit ilmoittautua täältä.

LTKY tiedottaa

Lakkitilaus

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa tämän vuoden fukseille 126 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle ensimmäiselle lakkien tilauskierrokselle on 1.12.2019. Tämän jälkeen tilatut lakit ovat kalliimpia! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

Lakin pääset tilaamaan täältä ja niitä voi sovittaa LTKY:n toimistolla sen aukioloaikoina. 

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Edustajistovaalit

Ennakkoäänestys on alkanut! Jos et vielä tiedä ketä äänestää, mene LTKY:n sivuille täyttämään vaalikone ja löydä juuri sinulle sopiva ehdokas. Kaikki ehdokkaat ja vaalikone löytyy täältä. Muistakaa äänestää!!!

YTHS johtokunta

Avoinna kolme (3) paikkaa YTHS:n paikallisaseman johtokuntaan. Säätiön hallitus nimeää terveyspalveluyksiköiden johtokunnat kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Hakuaika: 25.9.-29.11.

Harrastamaan

Ylioppilasteatteri Actin tutustumisilta!

Kiinnostaako sinua, mitä teatterin kulisseissa tapahtuu? Haluaisitko kokeilla näyttelemistä, valotekniikkaa tai vaikkapa lyhytelokuvien tekoa?

Lappeenrannan ylioppilasteatteri ActI ry järjestää TUTUSTUMISILLAN torstaina 31.10., klo 17 eteenpäin Ylioppilastalon kellarissa! Rennossa illassa tutustutaan kerhon harrastusmahdollisuuksiin sekä uusiin ja vanhoihin actiiveihin. Tarjolla myös pientä naposteltavaa :)

Lopulta päästään kokeilemaan lyhyen näytelmän tekoa, melkoisen improvisoidulla meiningillä tietenkin! Kynnys teatterin tekemiseen onkin todella matala: tällä kertaa tavoitteena on viihdyttää lähinnä itseään ja muita tilassa olijoita.

MITÄ? Ylioppilasteatteri ActI:n tutustumisilta!
MISSÄ? Yo-talon Kellari, Laserkatu 10
MILLOIN? To 30.10. klo 17~19
MIKSI? Ole siellä tai ole lahna!

SISU-järjestelmän testaus

Etsimme opiskelijoita osallistumaan SISU-järjestelmän käytettävyystestaukseen. Testiin osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta SISUn käytöstä, mutta toivoisimme, että osallistujat olisivat vähintään 2. vuoden opiskelijoita

Testaus järjestetään yliopiston tiloissa keskiviikkona 20.11. klo 13-16 välisenä aikana. Testaus tehdään yksi testaaja kerrallaan ja aikaa testaukseen on hyvä varata noin 0,5-1 tuntia.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: seija.kouvo@lut.fi . Ilmoittautumiset 8.11. mennessä.

Tiedotamme testiin valituille opiskelijoille vielä tarkan ajankohdan ja testipaikan, kun testit on saatu aikataulutettua.

Osallistujille annetaan pieni palkkio (leffalippu). 

Terveisin,

SISU-suunnittelutiimi 

Back To Top