skip to Main Content

Teekkarilakkien ensimmäinen tilaus (9.10.-1.12.2019)

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa tämän vuoden fukseille 126 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle ensimmäiselle lakkien tilauskierrokselle on 1.12.2019. Tämän jälkeen tilatut lakit ovat kalliimpia! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

Lakin pääset tilaamaan täältä ja niitä voi sovittaa LTKY:n toimistolla sen aukioloaikoina.

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Back To Top