skip to Main Content

LTKY tiedottaa 26.9.2019

Tapahtumat

Lukuvuoden avajaisjumalanpalvelus:

Kutsumme Sinut uuden lukuvuoden avajaisjumalanpalvelukseen Sammonlahden kirkkoon (Hietakallionkatu 7) tämän viikon torstaina 26.9. klo 18. Palveluksessa käytetään sekä suomea että englantia.
Jumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla ilmainen iltapala.

Olet lämpimästi tervetullut!
Kampuspapit Aki ja Sari

Junction 2019

MISSÄ & MILLOIN: Väre @ Otaniemi, Espoo 15.-17.11.2019 

Toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan Junction 2019 –tapahtumaan, Euroopan suurimpaan hackathoniin! Haku marraskuun tapahtumaan on nyt auki ja sulkeutuu 6.10.2019. Junctionin tarkoituksena on kerätä yhteen suunnittelijoita, ohjelmistokehittäjiä ja muita luovia teknologiaentusiasteja. Tarjoamme heille välineet ja haasteet tämän päivän suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi. Viikonlopun aikana osallistujat kehittävät osana tiimejä ratkaisuja omiin projekteihinsa ja yhteistyöyritystemme tarjoamiin haasteisiin. Tapahtumaan osallistuminen on täysin ilmaista!

Tänä vuonna muun muassa:
      10 erilaista trackia kuten: Mobility, Game Jam, Future Cities, Sustainability ja paljon muuta
      Ilmainen majoitus
      Ilmaiset ruuat ja juomat
      Palkintoja 40 000€

Paikkoja on vain rajoitettu määrä joten hae jo pian mukaan!

Hakeminen osoitteessa: https://2019.hackjunction.com

Ystävällisin terveisin, Junctionin tiimi

Lappeenrannan kaupungintalolla 5.10. järjestettävässä työpajassa etsitään asukkaille luontevia ja mielekkäitä tapoja vaikuttaa Lappeenrannan tulevaisuuteen – työpajaan tulee ilmoittautua viimeistään 29.9.2019

Lappeenrannan kaupunki valmistelee ensimmäistä osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaansa. Valmistelutyötä varten järjestetään etenkin asukkaille suunnattu työpaja Lappeenrannan kaupungintalolla lauantaina 5.10. klo 10–15.

Asukasyhteyshenkilö Pia Pulliaisen mukaan asukkaiden osallistuminen työpajaan on ensisijaisen tärkeää, jotta lappeenrantalaiset voivat jatkossa nykyistä aktiivisemmin osallistua ja vaikuttaa Lappeenrannan tulevaisuuteen.

– Joillekin on mielekästä ottaa kantaa Lappeenrannan asioihin tilaisuuksiin osallistumalla, toiset taas kokevat omakseen sähköisiin kyselyihin osallistumisen. Nyt järjestettävässä työpajassa asukkaiden on mahdollista kertoa ja ideoida, millä tavoin juuri heidän olisi luontevaa ja mielekästä osallistua kaupungin kehittämiseen.

Työpajan ohjelma

klo 10 työpajan aloitus valtuustosalissa
– Pasi Juvonen kertoo tiimipelaamisesta ja -rooleista
– Sähköisen kyselyn tulosten läpikäyntiä
– Ryhmiin jakautuminen
– Ryhmätyöskentelyä

klo 12 lounas lämpiössä

klo 12.30 ryhmätyöskentely jatkuu

klo 14 kahvit lämpiössä

noin klo 14.20 yhteinen läpikäynti

klo 15 tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu: https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/tyopaja

Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamisohjelma valmisteilla

Lappeenrannan kaupunki valmistelee ensimmäistä osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaansa ja kutsuu asukkaat mukaan valmistelutyöhön. Ohjelmassa on tarkoitus kuvata, miten asukkaat voivat vaikuttaa kaupungin asioiden ja palveluiden valmisteluun, kehittämiseen ja päätöksentekoon. Samalla se myös esittelee, miten Lappeenrannassa edistetään osallistumista ja mitä sillä tavoitellaan.

Valmistelutyötä on tehty jo aiemmin kahdessa kaupungin virkamiehille suunnatussa työpajassa. Asukkaille la 5.10. järjestettävän työpajan lisäksi asukkaat voivat osallistua ohjelman valmisteluun sähköisen kyselyn kautta. Kysely on avoinna 13.10. saakka.

Osallisuus- ja vaikuttamisohjelma valmistuu vuoden 2019 aikana.

Lisätietoja:

Työpajasta ja kyselystä:

Asukasyhteyshenkilö Pia Pulliainen,

puh. 040 549 4740, pia.pulliainen(a)lappeenranta.fi

Hyvinvointiviikko

Kampuksen hyvinvointiviikkoa vietetään viikolla 41 7.-14.10. Viikona aikana on monipuolisesti liikuntaan, hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyvää ohjelmaa. Tarkemmat ohjelmat ja mahdolliset ilmoittautumisohjeet näet Hyvinvointiviikon Facebook-tapahtumasta.

LTKY Edustajistovaalit

Edustajistovaalit on laitettu käyntiin ja nyt on käynnissä ehdokasasettelu sekä vaaliluettelon tarkastus! Lue lisää LTKY:n nettisivuilta.

LTKY – HallOpEd-haku

Yksi halutuimmista ja vaikutusvaltaisimmista paikoista aukeaa vuoden vaihteessa; LUTin hallituksen opiskelijaedustajan paikka! Joten NYT on aika hakea uutta, innokasta ja pätevää opiskelijaa yliopiston hallitukseen.Hallitus on yliopiston ylin päättävä hallintoelin. Sen tehtävänä on päättää mm. yliopiston toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista, strategiasta ja ohjauksen periaatteista.Toimikausi 2 vuotta. LUTin hallituksen opiskelijaedustajan hakuun kuuluu esitehtävät ja haastattelut.Hakuaika: 25.9.-11.10.

Lisäksi kolme (3) paikkaa on avoinna YTHS:n paikallisaseman johtokuntaan.YTHS:n Lappeenrannan terveyspalveluyksikön johtokunta päättää mm. yksikön talousarvioesityksestä YTHS:n hallitukselle. Säätiön hallitus nimeää terveyspalveluyksiköiden johtokunnat kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan.Hakuaika: 25.9.-29.11.

Lisätietoja LUT hallituspaikasta sekä YTHS:n johtokuntapaikoista: https://www.halloped.fi/fi/lut tai kysymällä lisää: edunvalvonta@ltky.fi

Urapalvelut tiedottaa

15.10. Taste of Kotka – rekrytointitapahtuma 

LUT-yliopisto ja Kotka-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor järjestävät yhteistyössä 15. lokakuuta ensimmäisen TASTE OF KOTKA -kohtaamistapahtuman Kotkan seudun yrityksille ja LUT:n opiskelijoille. Päivän aikana opiskelijat ehtivät myös tutustua Kotkaan kiertoajelulla, jonka oppaina toimivat LUT alumnit. Tapahtuma tarjoaa yrityksille loistavan mahdollisuuden tutustua osaajatarjontaan ja tarvittaessa tehdä rekrytointeja tai tarjota harjoittelupaikkoja tai päättötöitä opiskelijoille. Nuorille osaajille päivän kestävä rekrytointitapahtuma tarjoaa vastavuoroisesti ainutlaatuisen tilaisuuden markkinoida omaa osaamista ja luoda kontakteja Kotkan seudun työnantajiin. 

Lisämakua tapahtumapäivään tarjoavat kotkalaiset LUT alumnit, jotka esittelevät bussikierroksella opiskelijoiden näkökulmasta kiinnostavia paikkoja ja tarinoita Kotkasta. Alumnit hyppäävät bussin kyytiin yksi kerrallaan eri puolilta kaupunkia ja johdattavat opiskelijat paikasta toiseen, sekä kotkalaiseen sielunelämään.

Lisätietoja ja ohjelman löydät facebook tapahtumasta sekä ilmottautumislomakkeen löydät tästä.

5.11. Match Made in Lahti 2019

LUT Yliopiston ja Helsingin yliopiston opiskelijat – Lahden seudulla on tilaa inspiroiville innovaattoreille ja ideoille!

Liity rekrytointi excursiolle Lahteen, joka sisältää ilmaiset linja-autokuljetukset Lappeenrannasta ja Helsingistä. Lahdessa on mahdollista vierailla yhdessä seuraavista yrityksistä: Fazer, Dieffenbacher , Lahti Energia.

Päivä huipentuu Askonalueen Matchmaking-tapahtumaan, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan yli 20:een Lahden seudun yritykseen ja heidän tarjoamiinsa työllistymismahdollisuuksiin.

Aktiivin täytteinen päivä sisältää myös lounaan, kahvit, kevyttä välipalaa ja shampanjaa. Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, järjestetään englanniksi ja suunnattu LUT yliopiston sekä Helsingin yliopiston opiskelijoille.

Päivitä ansioluettelosi ja hyppää bussiin rakentamaan tulevaisuuttasi Lahden seudulla!

Ilmottautuminen aukeaa 25.9. facebook tapahtumassa.

Tapahtuman organisoi Lahden yliopisto kampus, Lahden Seudun Kehitys ja LUT yliopiston urapalvelut.

Tapahtuman partnereihin sisältyvät Lahden kaupunki (www.lahti.fi) ja Lahden teollisuusseura (http://www.lahdenteollisuusseura.fi/).

Tapahtuma on osittain organisoitu osana Gradukiihdyttämö projektia / Urban Growth Activity Model. Projektin on rahoittanut Hämeen ELY-keskus.

Ohjaamo

Jännittäjäryhmä

Ohjaamon jännittäjä ryhmä alkaa lokakuussa 2.10. Jännittäjäryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka kaipaavat rohkaisua eri tilanteisiin sekä keinoja selviytyä jännittävistä tilanteista.
Jännittäjäryhmään voi ilmoittautua ohjaamo nuorisotyöntekijä Ella koivurannalle, ella.koivuranta@lappeenranta.fi

Opiskelijoiden Ohjaamo torstaisin klo 16-20, 18-29-vuotiaille

Opiskelijoiden Ohjaamo torstaisin klo 16-20, 5.9 alkaen Ohjaamo Lappeenrannan tiloissa. Opiskelijoiden Ohjaamo on tarkoitettu kaikille 18-29-vuotiaille opiskelijoille. Iltoihin on aina järjestetty jotakin yhteistä tekemistä, jonka sisältöön osallistujilla on mahdollisuus itse vaikuttaa. Kaikki tekeminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista eikä osallistuminen Opiskelijoiden Ohjaamoon vaadi pitempiaikaista sitoutumista.

Back To Top