skip to Main Content

LTKY hakee tiedottajaa!

Haluatko kehittää osaamistasi tavalla, joka hyödyttää sinua itseäsi että koko Lappeenrannan opiskelijayhteisöä?

Haluatko osaksi Skinnarilan dynaamisinta työyhteisöä?

LTKY hakee osaksi sihteeristöään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen osa-aikaista tiedottajaa!

Anna jäsenpalvelusihteeri Nitan kertoa videolla, millaista LTKY:n sihteeristössä työskentely oikeasti on! 

TIEDOTTAJA

Tiedottaja vastaa LTKY:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja toimii läheisessä yhteistyössä LTKY:n hallituksen viestintävastaavan kanssa. Tiedottajan tehtävänä on laatia ylioppilaskunnan uutiskirje jäsenistölle ja tuottaa monipuolisesti sisältöä ylioppilaskunnan kanaviin, kuten nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Tiedottaja koordinoi Alive-mediaa ja tuottaa ajoittain siihen sisältöä. Tiedottaja osallistuu LTKY:n yritysyhteistyön viestinnälliseen toteuttamiseen. Tiedottaja toimii myös taitojensa mukaan muun sihteeristön ja hallituksen tukena graafista suunnittelua vaativissa tehtävissä ja/tai koordinoi LTKY:lle ostettavaa graafista suunnittelua.

Edellytämme:

– Aktiivista ja itsenäistä otetta
– Halua oppia uutta ja kehittää ylioppilaskunnan viestintää
– Intoa muotoilla monenlaisia viestejä ja tekstejä monenlaisille kohderyhmille
– Kykyä työskennellä monimuotoisessa ja joskus nopeasti muuttuvassa työympäristössä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

– Photoshopin, Adobe Indesignin, Canvan tai muiden kuvankäsittelyohjelmien hallinnan
– Kokemuksen esim. yhdistyksen lehden toimittamisesta, blogin tai artikkelien kirjoittamisesta
– Viestintä- ja markkinointialan työkokemuksen ja opinnot
– (Skinnarilan) opiskelijaelämän tuntemuksen

Tiedottajan työaika on 15 h/vko ja palkka ylioppilaskuntien työehtosopimuksen II palkkaluokan mukaisesti 672 € kuukaudessa (+ TES:n mukaiset lisät). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Työskentelet ensimmäisen vajaan kuukauden yhdessä edeltäjäsi kanssa. Työajat joustavat esimerkiksi opintojen mukaan ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sunnuntaihin 22.9. mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. LTKY:n hallitus tekee päätöksen haastatteluun kutsumisesta hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni esitehtävä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818.

Back To Top