skip to Main Content

Uusille opiskelijoille: Tilapäismajoitukseen ilmoittautuminen avattu

Uusi opiskelija ja vailla asuntoa? Huoli pois! Voit ilmoittautua LTKY:n ja LOAS:n järjestämään tilapäismajoitukseen. Tilapäismajoitus on tarkoitettu niille LUT:n, Saimian ja Sampon opiskelijoille, jotka ovat LOAS:n asuntojonossa, mutta eivät ole vielä saaneet asuntotarjousta tai joiden vuokrasopimus alkaa ensimmäisiä opintoja myöhemmin.

Tilapäismajoitus on auki 19.8.-31.10. Majoitus järjestetään LOAS:n kerhotiloissa, miehet ja naiset erikseen. Tilapäismajoituksen puolesta tarjotaan patja, petivaatteet ja liinavaatteet tulee asujan itse hankkia. Kaikissa kerhohuoneissa on suihkut, pieni keittiö ja mahdollisuus pestä vaatteita vähintään kerran viikossa. Valitettavasti lukittuja kaappeja ei ole kohteissa tarjolla.

Tilapäismajoituksen vuokra on 5 € päivältä (tai päivän osalta) välillä 19.8.-2.10. ja 8€ päivältä (tai päivän osalta) välillä 3.-31.10. Minimivuokra on 20 € neljää päivää lyhyemmältä asumiselta. Vuokra maksetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen uudelleensarjoituskuluja jopa 500€. Jos sinulle tarjotaan LOAS:n asuntoa päättyy oikeutesi tilapäismajoituksessa asumiseen, kun vuokrasopimuksesi alkaa.

Linkki tilapäismajoitukseen ilmoittautumiseen (lomake englanniksi): https://forms.gle/X9KzZ67V7epJuWwM6

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin tarjoaa LTKY:n asuntosihteeri sähköpostilla housing@ltky.fi.

Back To Top