skip to Main Content

Uusille opiskelijoille: Tilapäismajoituksesta

Ylioppilaskunta järjestää yhteistyössä LOAS:n (Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö) kanssa tilapäismajoitusta niille uusille opiskelijoille, jotka ovat jonossa LOAS:n asuntoon, mutta joilla ei vielä ole tietoa asunnon saantiajankohdasta tai jonka opinnot alkavat ennen asunnon saantia.

Majoitus tapahtuu LOAS:n kerhotiloissa. Majoitukseen tarjotaan patja ylioppilaskunnan puolesta, muut petivaatteet majoittujan tulee itse järjestää. Tiloissa on keittiö, peseytymismahdollisuus ja vähintään kerran viikossa mahdollisuus pestä pyykkiä. Tiloissa ei pääsääntöisesti ole lukittavia kaappeja, mutta tilat itsessään ovat toki lukkojen takana. Tilapäismajoituksesta peritään pieni korvaus majoittujalta.

Ilmoittautuminen tilapäismajoitukseen aukeaa elokuun alkupuolella ja siitä kerrotaan tarkemmin näillä sivuilla. Tilapäismajoituksesta voi kysyä lisätietoja osoitteesta asuntosihteeri@ltky.fi.

Tärkeää! Olet oikeutettu tilapäismajoitukseen vain jos olet jonossa LOAS:n asuntoon. Jos et ole vielä hakenut LOAS:lta asuntoa tee se välittömästi osoitteessa loas.fi.

Back To Top