skip to Main Content

LTKY etsii jäsenpalvelusihteeriä!

Päivitys 28.3. – Hakua jatkettu sunnuntaihin 31.3. saakka.

Ovatko opiskelijan palvelut, tapahtumat, edut ja opiskelijan äänen kuuluminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö osa-aikaista työtä, jonka voi helposti sovittaa omaan kalenteriisi sopivaksi? Haluatko työskennellä rennossa ja dynaamisessa työympäristössä huipputyyppien kanssa?

Tässä tilaisuus juuri Sinulle! Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta hakee jäsenpalvelusihteeriä osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jäsenpalvelusihteeri vastaa LTKY:n jäsenpalveluista ja toimii linkkinä ylioppilaskunnan ja kiltojen sekä yhdistysten välillä. Jäsenpalvelusihteeri vastaa LTKY:n vuokrattavien tilojen varauksista sekä tilojen kunnosta. Tehtäviin kuuluu myös ylioppilaskunnan kaluston, kuten pakettiauton, kunnosta huolehtiminen. Lisäksi jäsenpalvelusihteeri avustaa hallitusta ylioppilaskunnan tapahtumien järjestämisessä ja tuuraa toimistosihteeriä hänen lounastaukonsa aikana yhdessä muiden sihteerien kanssa.

Edellytämme:
Aktiivista ja itsenäistä otetta
Halua pitää paikat hyvässä kunnossa ja pyörät pyörimässä
Tarkkuutta numeroiden ja paperien kanssa
Kykyä työskennellä monimuotoisessa ja joskus nopeasti muuttuvassa työympäristössä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
(Lappeenrannan) Opiskelijakulttuurin tuntemusta

Eduksi katsomme:
Kokemuksen tapahtumien järjestämisestä
Kiinnostuksen ruuvailuun ja säätämiseen
Asiakaspalvelukokemuksen

Jäsenpalvelusihteerin tehtävässä työaika on 15 h/vko ja palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmän II mukaisesti 657,80 €/kk (lisäksi mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät). Työaika sijoittuu pääasiallisesti toimiston aukioloaikoihin 10-15, mutta tunnit joustavat esimerkiksi opintojen mukaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Työ ei haittaa täyspäiväisten kesätöiden tekemistä muualla.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sunnuntaihin 31.3.2019 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. LTKY:n hallitus tekee päätökset haastatteluihin kutsumisista hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818.

Back To Top