skip to Main Content

LTKY tiedottaa 20.2.2019 / LTKY Newsletter, February 20th, 2019

1: Tapahtumat
1.1: Koko perheen Jäärieha
1.2: LTKY 50 V. hiihto ja sKinnaRilapilKki
1.3: Kampuksen vaalipaneeli
1.4: Naisteekkaripäivät Tampereella
2: LTKY hakee vuosijuhlasihteeriä ja tapahtumakoordinaattoria
3: Pamex tarjoaa alennuksia opiskelijoille
4: Additive manufacturing and 3D printing summer course
5: Työntekijäksi robotiikka turnaukseen

*****

1.1: Koko perheen Jäärieha

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta järjestää lapsille, lapsiperheille sekä lapsenmielisille perinteisen koko perheen Jääriehan Lappeenrannan Satamatorilla sekä kaupunginlahdella sunnuntaina 3.3.2019 klo 10-14!

Tapahtumapaikalla on opiskelijajärjestöjen järjestämää monipuolista talvista tekemistä, poniratsastusta, koiravaljakkoajelua, kasvomaalausta sekä Puolustusvoimien ja VPK:n kalustoesittely.  Lisäksi paikalliset yhdistykset esittelevät toimintaansa.

Teekkarilaulajat esiintyvät Satamatorin lavalla klo 11.30 ja 13.00.
Tarjolla on myös kuumaa mehua ja myynnissä makkaraa.

In English

Student Union of Lappeenranta university of technology (LTKY) organises a winter event for families and their children at the Lappeenranta harbor and the harbor market on Sunday 3.3.2019 form 10.00 to 14.00.

Students organise many kind of activities for children!  We offer hot juice and sell sausages.

1.2: LTKY 50 V. hiihto ja sKinnaRilapilKki

50-vuotias Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta ja Koneenrakennuskilta löivät viisaat päät yhteen ja järjestävät yhdessä juhlavuoden kunniaksi 50 kilometrin hiihdon sekä perinteisen KRK:n sKinnaRilapilKin tiistaina 5.3. Skinnarilan rannassa!

Voit osallistua valintasi mukaan hiihtokisaan, pilkkimiseen tai molempiin, tai tulla paikalle muuten vaan nauttimaan talviurheilun tunnelmasta, kuumasta mehusta, makkarasta ja yhteistyökumppaneiden pisteistä. Tapahtuma-alueella on myös ESN:n tarjoamia lainasuksia, joten vaikka omat sukset olisivatkin hukassa, voit tulla kokeilemaan hiihtoa ja osallistua 50 metrin leikkimieliseen sprinttikisaan!  Lisäksi pilkkivälineitä on lainattavissa, joten kalasaalis ei jää ainakaan puuttuvista varusteista kiinni!

Ilmoittautuminen kilpailuihin ja lisätietoja.

In English

50 years old Student Union and KRK came up with a wintery idea to organize a 50-kilometer skiing competition and ice fishing competition in the 5th of March!

You can attend to the skiing competition, ice fishing competition or both! You can also come to the event and ski on your own and attend to the 50-meter sprint. You may bring your own skis or if you don’t have a pair of your own, ESN will borrow some ski sets!  We will also borrow icefishing stuffs , so you can try it.

Sign up for the competitions. Addiitional info.

1.3: Kampuksen vaalipaneeli

Kevään eduskuntavaalien lähestyessä on myös meidän aikamme aktivoitua. LTKY järjestää vaalipaneelin 6.3. Street Cafeella ja samaan aikaan järjestetään vaalimessut. Itse paneeli järjestetään 11:45-12:30 ja messut 11:00-13:00, halukkailla on mahdollisuus puhua panelistien kanssa paneelia ennen ja sen jälkeen.

Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun.

In English

LTKY is hosting an election panel and election fair at street cafe on 6.3. The panel is held in preparation for the parliamentary elections coming up this spring. The event is held in Finnish.

1.4: Naisteekkaripäivät Tampereella

Naisteekkaripäivät on Tampereella vuosittain järjestettävä tapahtuma teekkarinaisille
(ja sen mielisille). Tänä vuonna Naisteekkaripäivät järjestetään jo kahdeksatta kertaa!

Teemana tänä vuonna on Esikuvia ja kuten aiempinakin vuosina, luvassa on sinua teekkarina työelämään valmistavia workshopeja, inspiroivia puhujia sekä verkostoitumisen huipentumana sitsit, jatkot ja sunnuntai aamupäivän upea brunssi!

Tapahtuman ajankohta on maaliskuun viikonloppu 23.-24.3.2019 ja kauempaa tuleville hintaan kuuluu majoitus kahdelle yölle pe-su.

Koko tapahtuman hinta on vain 30€ sisältäen koko ohjelman sekä lauantain ruokailut ja sunnuntain brunssin!

Ilmottautuminen aukeaa maanantaina 25.2. ja päättyy keskiviikkona 13.3. Linkki ilmottautumiseen julkaistaan Facebook -tapahtumassa ja nettisivuilla helmikuun aikana. Tervetulleita mukaan ovat kaikki teekkarihenkiset ikään katsomatta!

Nyt on loistava mahdollisuus osallistua ultimaattiseen teekkarinaisten viikonloppuun!

Lisätietoa Naisteekkaripäivistä löydät sivuiltamme:
https://naisteekkaripaivat.net/

Ja Facebook -tapahtumasta:
https://www.facebook.com/events/549621378874583/

In English

Female Enginare Days are held at Tampere on 23.-24.3. Themes this year are Role models. The event is held in Finnish. Registration opens on February 25th. For more info click here.  

2: LTKY hakee vuosijuhlasihteeriä ja tapahtumakoordinaattoria

LTKY täyttää tänä vuonna 50. vuotta ja juhlavuosi huipentuu huikeaan vuosijuhlaan Holiday Club Saimaalla lauantaina 19.10. Etsimme nyt yhtä tai kahta vuosijuhlasihteeriä tekemään tuosta juhlasta totta! Tehtävästä maksetaan 2000 euron projektikorvaus, joka työparin tapauksessa jaetaan parin kesken. Vuosijuhlasihteeri on juhlien käytännön toteutuksen lisäksi vastuussa myös vuosijuhlien taloudesta, mutta yksin tätä ei tarvitse tehdä, vaan LTKY:n markkinointisektori auttaa sponsorien hankkimisessa. Lisäksi juhlissa ja juhlaviikolla apuna on LTKY:n juhlavuosikoordinaattori ja koko 50v-juhlavuosityöryhmä. Hae viimeistään 22.2.2019.

Lisätietoa ja hakuohjeet

LTKY etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tapahtumakoordinaattorin tehtävä on toimia linkkinä Skinnarilan opiskelijärjestöjen ja Lappeenrannan kaupungin välillä, sekä järjestää LTKY:n omia tapahtumia yhdessä LTKY:n muiden toimijoiden kanssa. Tehtäväsi on tuntea vastinparisi kaupungilla ja osata auttaa järjestöjä esimerkiksi viranomaisilmoitusten tekemisessä. Tapahtumakoordinaattori tuottaa myös LTKY:n omia tapahtumia, kuten jäärieha, vanhempainpäivä, Jet Lag Off -tapahtuma ja Saimaa-ilmiö. Vuosijuhlan tuottaminen ei kuulu tehtävään. Hae viimeistään 22.2.2019.

Lisätietoa ja hakuohjeet

In English

The student union is looking for an events coordinator and annual celebration planner. Fluent Finnish is required.

3: Pamex tarjoaa alennuksia opiskelijoille

Tarjoamme LUTin ja Saimian henkilökunnalle ja opiskelijoille jo ennestään edullisista varaosahinnoista (ei merkkiosista) vielä -10% alennusta sekä tuntiveloituksen alennettuun hintaan 79 e/tunti (norm. 84 e).

Käy tutustumassa www.pamex.fi

Huom! Opiskelijoille etujen lunastamiseen käy opiskelijakortti ja henkilökunta voi noutaa oman Pamexin etuasiakaskortin yliopistomestareilta yliopiston pääaulasta.

In English

LUT and Saimia staff and students will receive a discount in Pamex garage in Myllymäenkatu 17:

  • 10% discount on spare parts (not brand products)
  • hourly rate at a reduced price of 79 e / hour (normally 84 e)

In order to receive the discount, staff members need to pick up a special Pamex customer loyalty card from LUT caretakers’ office in the LUT main lobby. This card must be shown when doing business in Pamex garage. Students need to show their student card in order to receive the discount.

4: Additive manufacturing and 3D printing summer course

Looking for something totally new to do next summer? Apply now for FITech Summer Boost 2019: Additive Manufacturing (AM) and 3D printing (10 ECTS) to develop and apply your expertise in AM and 3D printing, transforming how products are designed, produced and new business created.

Date: 17.5.–16.8.2019. Location: Mostly you’ll be free like a bird! Once per week an intensive study session will take place in Turku. More info: https://fitech.io/studies/summerboost2019/

Summer Boost is designed primarily for students from study year III onwards and it is a great fit for students of different backgrounds. We’re aiming to get 25 students to spend their summer with 3D printing – will you be one of them?

Psst! If you are in need of a free apartment for the summer in Turku, we might be able to help you out! Please check Kesäteekkari 2019:  https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/turun-seutu-kesateekkarikampanja-com-fi

#fitech #summerboost2019 #3Dprinting

https://youtu.be/1nuNaaDeZx0

5: Työntekijäksi robotiikka turnaukseen

Innokas-verkoston valtakunnallinen robotiikkaturnaus järjestetään Skinnarilan kampuksella 13.–15.5.2019 yhteistyössä LUMA-keskus Saimaan kanssa. Paikalle on tulossa 500 peruskouluikäistä kilpailijaa, heidän huoltojoukkonsa sekä runsaasti vierailijoita.

Tarvitsemme järjestelyihin mukaan opiskelijoita mm. seuraaviin tehtäviin
– toimitsijoiksi vastaamaan järjestyksestä ja liikenteenohjauksesta (järjestysmieskortti eduksi mutta ei välttämätön)
– info-pisteisiin neuvomaan kisailijoita sekä vieraita (LUT-info sekä Saimaan amk:n info)
– toimintarasteille ohjaajiksi sekä apureiksi
– ym. Ym.

Lisätiedot ja hakuohjeet

In English

On 13.-15.5. Innokas-network and LUMA-center Saimaa are hosting a robotics tournament on campus and are currently searching for workers. Finnish language skills are needed. For more info click here.

Back To Top