skip to Main Content

LTKY etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen!

Päivitys 20.2.2019: Hakuaikaa on jaettu 22.2. asti. Uusi päättymispäivä on päivitetty hakukuulutukseen.

LTKY etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tapahtumakoordinaattorin tehtävä on toimia linkkinä Skinnarilan opiskelijärjestöjen ja Lappeenrannan kaupungin välillä, sekä järjestää LTKY:n omia tapahtumia yhdessä LTKY:n muiden toimijoiden kanssa. Tehtävän taustalla on halu helpottaa Skinnarilan järjestöjen työtä kun järjestettäessä tapahtumia erityisesti Lappeenrannan keskustassa. Tehtäväsi on tuntea vastinparisi kaupungilla ja osata auttaa järjestöjä esimerkiksi viranomaisilmoitusten tekemisessä. Tapahtumakoordinaattori tuottaa myös LTKY:n omia tapahtumia, kuten jäärieha, vanhempainpäivä, Jet Lag Off -tapahtuma ja Saimaa-ilmiö. Vuosijuhlan tuottaminen ei kuulu tehtävään.

Edellytämme sinulta:
Intoa ja tarmoa tehdä huippuluokan opiskelijatoimintaa
Itsenäistä otetta työskentelyyn
Kokemusta tapahtumien tuottamisesta
Hyvää suomen- ja englanninkielen osaamista

Eduksi katsomme:
Skinnarilan opiskelijaelämän tuntemuksen
Kokemuksen viestinnästä
Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden päästä tekemään maailmasta parempi paikka opiskelijoille
Dynaamisen työporukan ylioppilaskunnan huipputyyppien kanssa
Modernit työtilat juuri remontoidussa toimistossa
Joustavat työajat, jotka mukautuvat opintojesi mukaan

Tehtävän työaika on 8 h / vk, jonka lisäksi voidaan tapahtumakohtaisesti sopia lisätöistä tapahtuman niin vaatiessa. Palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen II luokan mukaisesti 352,20 € / kk (+ tes:n mukaiset lisät). Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti. Määräaikaisuuden peruste on tehtävän rahoituksen sitominen vuodeksi myönnettyyn projektirahoitukseen. Tehtävän jatkoa tarkastellaan hyvissä ajoin ennen määräaikaisuuden päättymistä. Ylioppilaskunnan toiveena on, että tehtävä voisi jatkua myös tuleville vuosille.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään tiistaina 19.2.2019 osoitteeseen puheenjohtaja@ltky.fi. Haastattelut järjestätään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työt alkavat heti valinnan jälkeen. Tapahtumakoordinaattorin tehtävät eivät rajoita esim. kesätöiden tekemistä lukuunottamatta viikonloppua 2.-4.8., jolloin järjestetään Saimaa-ilmiö.

Lisätietoja hausta ja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Pia Etelävuori (puheenjohtaja@ltky.fi, 040 5819828).

Back To Top