skip to Main Content

LTKY hakee yhtä tai kahta vuosijuhlasihteeriä toteuttamaan LTKY:n 50. vuosijuhlan!

Päivitys 18.2.2019: Hakuaikaa on jaettu 22.2. asti. Uusi päättymispäivä on päivitetty hakukuulutukseen.

LTKY täyttää tänä vuonna 50. vuotta ja juhlavuosi huipentuu huikeaan vuosijuhlaan Holiday Club Saimaalla lauantaina 19.10. Etsimme nyt yhtä tai kahta vuosijuhlasihteeriä tekemään tuosta juhlasta totta! Vuosijuhlasihteerillä on myös paljon mahdollisuuksia vaikuttaa juhlan ohjelmaan, koristeluihin, ruokaan ja ihan kaikkeen! Voit hakea tehtävään joko yksin tai yhdessä työparina ystäväsi kanssa. Tehtävästä maksetaan 2000 euron projektikorvaus, joka työparin tapauksessa jaetaan parin kesken. Vuosijuhlasihteeri on juhlien käytännön toteutuksen lisäksi vastuussa myös vuosijuhlien taloudesta, mutta yksin tätä ei tarvitse tehdä, vaan LTKY:n markkinointisektori auttaa sponsorien hankkimisessa. Lisäksi juhlissa ja juhlaviikolla apuna on LTKY:n juhlavuosikoordinaattori ja koko 50v-juhlavuosityöryhmä.

Edellytämme sinulta:
Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta
Organisointikykyä
Kokemusta akateemisista vuosijuhlista (joko järjestäjänä tai osallistujana)
Skinnarilan opiskelijaelämän tuntemusta
Hyvää suomen- ja englanninkielen osaamista

Eduksi katsotaan:
Toimiminen EI-sektorin tehtävissä tai vastaavissa tehtävissä
Markkinointi- ja myyntikokemus, esim. haalarisponssien myynti
Villit ideat vuosijuhlaviikolle itse vuosijuhlan oheistapahtumiksi

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään perjantaina 22.2.2019 osoitteeseen puheenjohtaja@ltky.fi. Haastattelut järjestätään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työt alkavat heti valinnan jälkeen. Vuosijuhlasihteerin tehtävät eivät rajoita esim. kesätöiden tekemistä. Suurin työmäärä painottuu juhlaviikon tuntumaan syksylle.

Lisätietoja hausta ja vuosijuhlasihteerin tehtävistä antaa hallituksen puheenjohtaja Pia Etelävuori (pj@ltky.fi, 040 5819828).

Back To Top