skip to Main Content

LTKY tiedottaa 23.1.2019 / LTKY Newsletter, January 23rd, 2019

Uutiskirjeen sisältö / Contents of the newsletter

 1. Tapahtumat
  1. Nuorten ilmastohuippukokous
  2. Elinkeinoelämän foorumi Lappeenrannassa 30.1.
 1. Haluatko tuutoriksi? / Do you want to become a tutor?
 2. Hae HallOpEdiksi ja vaikuta!
 3. LTKY etsii edunvalvonta-asiantuntijaa, tule meille töihin!
 4. Kampuspappien terveiset / From the campus chaplains
 5. Sähköisesti allekirjoitettu opiskelutodistus ja opintosuoritusote käytössä / Transcript of Records and Certificate of Student Status with digital signature
 6. Metsä Group kesätyöt

 

1.1 Nuorten ilmastohuippukokous

Nuorten Agenda2030 -ryhmä järjestää yhteistyössä Sitran kanssa Meidän ilmasto2030 -kokouksen Helsingissä Finlandia-talolla 2. maaliskuuta 2019. Kutsumme kaikki nuoret (alle 30-vuotiaat) mukaan vaikuttamaan ilmastonmuutoksen hillintään!

Luvassa on toiminnallista ohjelmaa ja nuorten asiantuntijoiden puheenvuoroja ilmastonmuutokseen liittyen. Tapahtuma huipentuu nuorten ilmastojulkilausuman julkistamiseen, jonka tarkoituksena on tuoda nuorten näkemykset osaksi ilmastokeskustelua. Julkilausumaa ovat olleet työstämässä useat suomalaiset nuoriso-, ympäristö- ja kehitysyhteistyöjärjestöt. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/1GiaZGe0pC0Zl19a2

1.2 Elinkeinoelämän foorumi Lappeenrannassa 30.1.

Huhtikuun 2019 eduskuntavaalit lähestyvät. Joko sinä tiedät, kuka ehdokkaista ajaa elinkeinoelämän asiaa? Kuinka paikalliset eduskuntavaaliehdokkaat suhtautuvat yrittäjyyteen, työllisyyteen ja talouteen?

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Etelä-Karjalan kauppakamari kutsuvat jäseniään, sidosryhmiään ja yhteistyökumppaneitaan elinkeinoelämän vaalitenttiin 30.1. klo 10-12 LUT-yliopiston Viipurisaliin. Vaalikysymyksiä pohjustetaan katsauksella tuoreimpaan taloussuhdanneinfoon.

Lisätietoa: https://ek.fi/tapahtumat/ek-foorumi-lappeenrannassa-30-1-2019/

2. Haluatko tuutoriksi?

Tuutoreita tarvitaan sekä suomalaisille tutkinto‐opiskelijoille että ulkomaalaisille tutkinto‐ ja vaihto-opiskelijoille lukuvuodeksi 2019–2020! Hakuaika 8.1 – 3.2.2019. Tule kuulemaan lisää tuutoroinnista ja tuutoriksi hakemisesta Ylioppilastalon auditorioon 29.1. klo 14.

Hae nyt! Hakuaika päättyy sunnuntaina 3.2.2019! Tee hakemus osoitteessa:

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1679344&SID=b5cdd532-ff2e-425b-a285-455f5f5977b9&dy=1271872714

Lisätietoja: https://uni.lut.fi/opintojen-ohjaus10, tuutorointisihteeri@lut.fi, tanja.karppinen@lut.fi

Do you want to become a tutor?

We are looking for tutors for foreign incoming exchange and degree students and Finnish degree students for the academic year 2019-2020!

Application period: 8.1. – 3.2.2019. Come and find out more about tutoring on Tuesday 29th of January at 14.00 pm in Student Union Auditorium.

Apply now! Application period ends on Sunday 3th of February! Fill in the online application: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1679344&SID=b5cdd532-ff2e-425b-a285-455f5f5977b9&dy=1271872714

For further information:
https://uni.lut.fi/en/web/lut.fi-eng/study-guidance7, tuutorointisihteeri@lut.fi, tanja.karppinen@lut.fi

3. Hae HallOpEdiksi ja vaikuta!

LTKY hakee LUT:n yliopistokollegioon ja LUT:n Schoolien akateemisiin neuvostoihin varajäseniä kuluvalle kaksivuotiselle toimikaudelle 1.1.2019-31.12.2020. Lue lisää LTKY:n nettisivuilta ja hae osoitteessa: https://www.halloped.fi/fi/lut.  

Dakaanien mietteitä HallOpEd toiminnasta ja opiskelijoiden vaikuttamisesta voit katsoa täältä.

4. LTKY etsii edunvalvonta-asiantuntijaa, tule meille töihin!

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta hakee edunvalvonta-asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Edunvalvonta-asiantuntija toimii ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittisten asioiden sekä niihin liittyvien kansainvälisten asioiden valmistelijana ja toimeenpanijana. Lisää työstä ja hakemisesta täältä. Hakuaika tehtävään päättyy 25.1.2019.

5. Kampuspappien terveiset

Tämän vuoden ensimmäinen opiskelijoiden kokoontuminen järjestetään keskiviikkona 6.2. klo 18 Sammonlahden kirkolla (Hietakallionkatu 7).

Tarjolla on seuraa, lautapelejä ja aitoja kiinalaisia maistiaisia sekä muuta pientä purtavaa. :)

Mikäli olet tulossa, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä Aki Lasoselle maanantaihin 4.2. mennessä, jotta osaamme arvioida tarvittavan ruoan määrän oikein. Voit ilmoittaa puhelimella (soittamalla tai teksti-/whatsapp-viestillä) tai sähköpostitse. Akin numero on +358403126704 ja sähköposti aki.lasonen@evl.fi.

Toivottavasti nähdään Sammonlahden kirkolla 6.2.! Olet tervetullut. :)
Kampuspapit Aki Lasonen ja Susanna Lundqvist​

From the campus chaplains

The first student gathering of this year will be in the Sammonlahti Church (Hietakallionkatu 7) on Wednesday February 6, 2019 at 6pm.

There will be company, board games and some real Chinese tastings – and also other snacks. :)

We ask you to notify Aki Lasonen by Monday February 4, 2019 if you’are coming so that we can estimate the amount of food needed. You can do that via telephone (call/text/whatsapp) or email. Aki’s telephone number is +358403126704 and email address aki.lasonen@evl.fi.

Hope to see you in the Sammonlahti Church on Wednesday February 6, 2019! You’re most welcome. :)
Chaplains Aki Lasonen and Susanna Lundqvist

6. Sähköisesti allekirjoitettu opiskelutodistus ja opintosuoritusote käytössä

Voit tilata sähköisesti allekirjoitetun opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen pdf-dokumenttina, jossa sähköinen allekirjoitus korvaa käsin tehdyn allekirjoituksen ja leimauksen. Sähköistä opiskelutodistusta ja opintosuoritusotetta voit käyttää samoissa tilanteissa, joissa käytät paperista allekirjoitettua ja leimattua dokumenttia.

Sähköinen opintosuoritusote ja opiskelutodistus tilataan WebOodin kautta. Tilattu tiedosto on ladattavissasi koneellesi WebOodista n. 15 minuuttia tilauksen jälkeen.

Lisätietoja Unin opiskelijoiden asiakaspalveluosiosta: https://uni.lut.fi/fi/opintotoimisto1

Transcript of Records and Certificate of Student Status with digital signature

A student may order an electronic transcript of records and certificate of student status  in PDF document equipped with a digital signature to confirm its authenticity and integrity. The digital signature replaces handwritten signatures and stamps. The electronic transcript and certificate of student status should be a valid alternative in all situations where signed and stamped paper documents are used.

The electronic documents may be ordered through WebOodi. The file will be ready for downloading to your device about 15 minutes after placing the order.  

Please see further information at:https://uni.lut.fi/en/web/lut.fi-eng/student-affairs-office1

7. Metsä Group kesätyöt

Tartu tilaisuuteen! Metsä Group tarjoaa useiden eri alojen opiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan mm. tuotannossa, kunnossapidossa, energiatehokkuudessa, kiinteistöpalveluissa, kestävässä kehityksessä, myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa ja logistiikassa yksiköissämme ympäri Suomen.

Katso tehtäväaluekuvaukset sekä lisätietoja: www.metsagroup.com/kesatyot

Seuraa myös kesätyötekijöidemme kokemuksia instassa #KesäMetsässä.

Haku kesätyöpaikkoihimme päättyy 28.2.2019.

Metsä kasvaa, kasva sinäkin!

Back To Top