skip to Main Content

Teekkarilakkien toinen tilaus

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa toisessa erässä tämän vuoden fukseille 135 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle toiselle lakkien tilauskierrokselle on 5.2. Tämä on viimeinen tilaisuus tilata lakki nyt keväälle 2019. Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

Voit tilata lakkisi täältä.

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Back To Top