skip to Main Content

LTKY etsii edunvalvonta-asiantuntijaa, tule meille töihin!

Päivitys 19.1.2019: Hakuaikaa jatkettu 25.1. asti. Uusi päättymispäivä ja uudet haastattelupäivät päivitetty hakukuulutukseen.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta LTKY etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen edunvalvonta-asiantuntijaa. Edunvalvonta-asiantuntija toimii ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittisten asioiden sekä niihin liittyvien kansainvälisten asioiden valmistelijana ja toimeenpanijana. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa neuvontapalveluiden tarjoamisesta jäsenille ja järjestöille sekä opiskeluun, että opintososiaalisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä sekä edustaa ylioppilaskuntaa useissa yliopiston toimielimissä. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa yhteydenpidosta hallinnon opiskelijaedustajiin sekä heidän kouluttamisestaan. Edunvalvonta-asiantuntijan tehtävänä on aktiivisesti osallistua ylioppilaskunnan edunvalvontatyöhön ja julkiseen keskusteluun koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa sekä pitää yhteyttä ylioppilaskunnan sidosryhmiin vastuulleen kuuluvissa asioissa. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa ylioppilaskunnan toimiston asiakaspalvelusta yhdessä ylioppilaskunnan muun henkilökunnan kanssa.

Edellytämme sinulta:
Halua tehdä maailmasta paremman paikan opiskelijoille
Intoa ja energiaa selvittää asioita ja vaikuttaa päätöksiin suunnitteluvaiheessa
Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
Asiakaslähtöistä palveluasennetta
Korkeakouluopintoja
Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsomme:
Opiskelijaelämän tuntemuksen
Kokemuksen edunvalvontatehtävistä
Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä
Kokemuksen toimistotehtävistä

Tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden päästä tekemään maailmasta parempi paikka opiskelijoille
Dynaamisen työporukan ylioppilaskunnan huipputyyppien kanssa
Modernit työtilat juuri remontoidussa toimistossa
Joustavat työajat, jotka mahdollistavat esim. opintojen viimeistelyn työn ohessa

Tehtävä on täysipäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on pääasiassa 37,5 h viikossa, ja se sijoittuu normaaliin toimistotyöaikaan. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen III luokan mukaisesti  1840 € / kk (+ mahdolliset lisät).

Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 25.1. Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon voi toimittaa osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. Samasta osoitteesta, sekä puhelinnumerosta 044 293 8818 tavoittaa myös LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirran, joka vastaa kaikkiin tehtävään liittyviin kysymyksiin. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan lauantaina 26.1. ja haastattelut kutsutuille hakijoille järjestetään 30.-31.1. LTKY:n hallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä pian haastatteluiden jälkeen.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 4 500 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiä. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä karjalaiseen opiskelijakulttuuriin.

LTKY, rakkaudesta lajiin!

Back To Top