skip to Main Content

Edustajiston puheenjohtajisto ja LTKY:n hallitus vuonna 2019

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (LTKY) edustajisto valitsi kokouksessaan 4.12. edustajiston puheenjohtajiston ja hallituksen vuodelle 2019. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Olli Kousa, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Kuisma Närhi ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Miika Laurikainen.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Pia Etelävuori ja hallituksen jäseniksi:

  • Eemeli Kettunen
  • Patricia Virsinger
  • Noora Rautio
  • Anna Hirsimäki
  • Topias Suikula
  • Vilma Mäkitalo

 

Samassa kokouksessa päätettiin myös edetä neuvotteluissa EeKoon kanssa, jotta Ylioppilastalolle saadaan pieni kauppa. Mahdolliset kiltahuoneiden siirrot otetaan myös neuvotteluissa huomioon ja uudet tilat pyritään löytämään ennen projektin alkua.

Back To Top