skip to Main Content

Hakijat LTKY:n hallitukseen – Vielä ehtii mukaan!

LTKY:n hallitukseen vuodelle 2019 haki määräaikaan mennessä seitsemän henkilöä. Ylioppilaskunta julkaisee henkilöiden nimet siinä järjestyksessä, missä he ovat hakemuksensa lähettäneet.

Hakijat hallituksen muodostajaksi:

Arttu Hämäläinen
Pia Etelävuori

Hakijat hallituksen jäseniksi:

Julia Partanen
Patricia Virsinger
Eemeli Kettunen
Vilma Mäkitalo
Noora Rautio (27.11.)
Topias Suikula (29.11.)
Anna Hirsimäki (29.11.)

Hallituspaneeli hakijoille järjestetään edustajiston iltakoulun yhteydessä tiistaina 27.11. klo 16.00 LUT:n salissa 4304-4305. Tilaisuus on avoin kaikille LTKY:n jäsenille, kuten myös iltakoulua seuraava kokous. Erinomainen mahdollisuus tienata myös fuksipisteitä!

Mukaan hallituskisaan!

Mukaan kisaan niin hallituksen muodostajaksi, kuin hallituksen jäseneksi voi ilmoittautua aina edustajiston kokoukseen 4.12. saakka. Edustajisto valitsee kokouksessaan 4.12. ensin hallituksen muodostajan ja sitten muodostajan esityksen perusteella hallituksen muut jäsenet. Hallituksen muodostajasta tule automaattisesti uuden hallituksen puheenjohtaja, jos hänen esityksensä hallituksen jäsenistä hyväksytään.

Ylioppilaskunta päivittää tätä sivua mikäli uusia hakemuksia hallitukseen saapuu määräajan jälkeen. Lisätietoa hallitushausta ja -tehtävistä: Pääsihteeri Antti Ilmavirta (paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818)

Back To Top