skip to Main Content

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan 50-vuotis juhlavuotta!

Juhlavuoden suunnittelu on vauhdissa ja tällä hetkellä etsitään ihmisiä toteuttamaan ja ideoimaan tapahtumia sekä sisältöä LTKY:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Haemme mukaan ihmisiä, joilla on tuntemusta lappeen Rantalaisesta opiskelija- ja teekkarikulttuurista sekä halua kehittää sitä valmiiksi seuraavaan 50 vuoteen.

Työryhmää johtaa juhlavuosikoordinaattori/sihteeri yhdessä LTKY:n hallituksen kulttuurivastaavan kanssa. Lisäksi juhlavuoteen osallistuvat muut LTKY:n toimijat. Palkkioksi tehdystä työstä työryhmän aktiiviset jäsenet saavat lipun LTKY:n 50. vuosijuhlille. Mahdollisia tehtäviä on monia ideoinnista tapahtumien ja sosiaalisen median sisällön tuottamiseen.

Haku työryhmään tapahtuu oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/EaepSB7QeZiDL5HZ2.

Back To Top