skip to Main Content

Haku LTKY:n juhlavuoden hallitukseen on avattu.

Ylioppilaskuntatoimintaan mukaan lähtemällä vaikutat kaikkia Skinnarilan opiskelijoita koskeviin asioihin. Vaikuttamisen lisäksi pääset toteuttamaan ja vaikuttamaan juhlavuoden kulkuun sekä verkostoitumaan ylioppilaskuntavaikuttajien kanssa ympäri Suomea. Ylioppilaskunta pyörii parhaiten ainoastaan osaavan ja motivoituneen hallituksen johtamana. Sen takia juuri sinua tarvitaan – hae nyt!

Toimita hallitus- tai puheenjohtajahakemuksesi suoraan edustajiston puheenjohtajalle sekä pääsihteerille (epj@ltky.fi ja paasihteeri@ltky.fi). Hakemuksen tulisi olla lyhyt, korkeintaan sivun mittainen esittely itsestäsi, jossa kerrot, miksi haluat mukaan hallitukseen. Voit halutessasi myös ilmaista, mistä hallituspestistä olet kiinnostunut.

Hakemuksia otetaan vastaan 22.11.2018 klo 23:59 asti. Hakijoita haastatellaan kaikille avoimessa paneelikeskustelussa 27.11.2018. Edustajisto valitsee hallituksen muodostajan ja hyväksyy uuden hallituksen kokouksessaan 4.12.2018.

Mietityttääkö? Onko kysyttävää?Voit myös tulla toimistolle puhumaan hallitustehtävistä kahvikupposen ääressä.

Lisätietoa tarjoavat myös hallituksen nykyinen puheenjohtaja Teemu Sikanen, (pj@ltky.fi, 044 293 8811), edustajiston puheenjohtaja Lotta Hietanen (epj@ltky.fi) sekä muut hallituslaiset.

 

Back To Top