skip to Main Content

HallOpEd paikkoja LES ja LBM akateemisissa neuvostoissa

Eikö tarpeellisia kursseja ole tarjolla? Haluatko olla päättämässä opiskelijoita koskevissa asioissa? Nyt siihen on mahdollisuus. LTKY hakee LUT School of Business and Management/LBM ja LUT School of Energy Systems/LES –akateemisiinn neuvostoihin opiskelijaedustajan varajäseniä kuluvalle toimikaudelle. Toimikausi päättyy 31.12.2018.

”Mitä akateeminen neuvosto oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”
Akateeminen neuvosto mm. päättää akateemisen yksikön opetussuunnitelmista, tekee esitykset yksikön virkojen täytöstä ja myöntää väittelyluvat. Akateeminen neuvosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa, joten aikaa kuluu kokouksiin valmistautuminen mukaan luettuna kuukaudesta riippuen noin 10-20 tuntia. Kokouksista on luvassa kokouspalkkio, joka on 50 euroa per kokous, sekä arvokasta kokemusta esimerkiksi kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta.

”Voinko minä hakea?”
Kelpoisia akateemisen neuvoston opiskelijajäseneksi ovat kauppatieteiden opiskelijat, jotka eivät ole yli 20 h/viikko käsittävässä työsuhteessa yliopistoon.

”Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”
Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä lomake halloped.fi-sivustolla ennen hakuajan päättymistä 29.10.

”Kuka päättää ja koska?”
Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 29.10.2018, johon hakijat ovat tervetulleita esittelemään itsensä.

Hakeminen kannattaa aina!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajalta Pia Etelävuorelta (opo@ltky.fi, 0405819828)

Back To Top