skip to Main Content

LTKY:n 49.vuosijuhlat

LTKY:n 49-vuotista taivalta juhlitaan lauantaina 13.10.2018 kello 18:00 alkaen Ylioppilastalolla perinteisten akateemisten pöytäjuhlien merkeissä. Kuten perinteisiin kuuluu, juhlissa viihdytään, lauletaan, kuunnellaan puheita, jaetaan huomionosoituksia ansioituneille opettajille ja valmistuneille sekä tietysti syödään ja juodaan hyvin.

Pöytäjuhlan jälkeen on aika laittaa jalalla koreaksi elävän musiikin tahdissa ja jatkoille Ylioppilastalon kellariin siirrytään näppärästi ulkoportaikon kautta.

Sunnuntaina 14.10. muistellaan juhlien tapahtumia ja parannellaan oloa brunssilla Skinnarilan rantasaunalla kello 10 alkaen!

Vuosijuhlatunnelmaan voi virittäytyä katselemalla kuvia kekkereistämme parin vuoden takaa: https://ltky.galleria.fi/kuvat/LTKY+47v/

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisestiIlmoittautumisen deadline on 30.9.2018! Ilmoittautuminen on sitova, mikäli peruutusta ei ole tehty ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Perinteiseen tapaan kutsuvieraille järjestetään Cocktail-tilaisuus Lappeenrannan Raatihuoneella ennen pääjuhlaa kello 15:00 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa voi halutessaan antaa tervehdyksen 49-vuotiaalle LTKY:lle. Skinnarilankadun ja Helsingintien kautta juhlakansan kokkareille kyydittävät bussit (matkalta mahdollisuus nousta kyytiin) startaten klo 14.15 ja takaisin tullaan samaa reittiä kokkareiden päätyttyä.

LTKY:n 49. vuosijuhlien hinnat ovat seuraavat:

  • LTKY:n jäsenet 70 euroa
  • Muut 100 euroa
  • Yrityslippu 150 euroa

Brunssilippu maksaa ennakkoon ostettuna 10 euroa ja paikanpäältä 15 euroa

Juhlien dresscode on juhlapuku/tumma puku akateemisin kunniamerkein.

Lisätietoja nettisivuilta tai suoraan vuosijuhlasihteeri Skytältä:
vuosijuhlasihteeri@ltky.fi
040 4137172

Back To Top