skip to Main Content

Uusille opiskelijoille: Tilapäismajoitukseen ilmoittautuminen avattu

HUOM! NÄMÄ OVAT VUODEN 2018 TIETOJA! VUODEN 2019 TIEDOT JULKAISTAAN MYÖHEMMIN NÄILLÄ SIVUILLA!

Uusi opiskelija ja vailla asuntoa? Huoli pois! Voit ilmoittautua LTKY:n ja LOAS:n järjestämään tilapäismajoitukseen. Tilapäismajoitus on tarkoitettu niille LUT:n, Saimian ja Sampon opiskelijoille, jotka ovat LOAS:n asuntojonossa, mutta eivät ole vielä saaneet asuntotarjousta tai joiden vuokrasopimus alkaa ensimmäisiä opintoja myöhemmin.

Tilapäismajoitus on auki 20.8.-31.10. Majoitus järjestetään LOAS:n kerhotiloissa, miehet ja naiset erikseen. Tilapäismajoituksen puolesta tarjotaan patja, petivaatteet ja liinavaatteet tulee asujan itse hankkia. Kaikissa kerhohuonessa on suihkut, pieni keittiö ja mahdollisuus pestä vaatteita vähintään kerran viikossa. Valitettavasti lukittuja kaappeja ei ole kohteissa tarjolla.

Tilapäismajoituksen vuokra on 5 € päivältä (tai päivän osalta) välillä 20.8.-2.10. ja 8€ päivältä (tai päivän osalta) välillä 3.-31.10. Minimivuokra on 20 € neljää päivää lyhemmältä asumiselta. Vuokra maksetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen uudelleensarjoituskuluja jopa 500€. Jos sinulle tarjotaan LOAS:n asuntoa päättyy oikeutesi tilapäismajoituksessa asumiseen kun vuokrasopimuksesi alkaa.

Linkki tilapäismajoitukseen ilmoittautumiseen (lomake englanniksi): (lomake vuodelle 2019 julkaistaan myöhemmin)

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin tarjoaa LTKY:n asuntosihteeri spostilla asuntosihteeri@ltky.fi.

Back To Top