skip to Main Content

LTKY hakee asuntosihteeriä ajalle 13.8.- 7.10.

LTKY etsii kahden kuukauden työsuhteeseen innokasta tyyppiä, joka haluaa auttaa uusia fukseja saamaan katon päänsä päälle. Työssäsi vastaan tilapäismajoituksen hoitamisesta, eli jaat avaimia LOAS:n kerhotiloissa järjestettävään majoitukseen, varmistat, että kaikilla on paikka ja patja siellä, otat vastaan avainten palautukset ja varmistat, että asukkaat maksavat vuokransa. Lisäksi pienenä sivutoimena päivität ja poistat asuntoilmoituksia LTKY:n asunnonvälityksen nettisivuilta.

Edellytämme:

  • Innokasta asiakaspalveluasennetta
  • Kyvyn pitää avaimet, excelit ja eurot järjestyksessä
  • Itsenäistä otetta työskentelyyn
  • Suomen- ja englanninkielen hyvää osaamista

Tarjoamme:

  • Opintojesi mukaan joustavat työajat
  • Huikean työporukan ylioppilaskunnan huipputyyppien kanssa
  • Mahdollisuuden päästä kurkistamaan opiskelijatoiminnan kovaan ytimeen

Tehtävä on määräaikainen ajalle 13.8.-7.10. (tai sovittaessa muuta). Tehtävän laskennallinen työaika on 20h / vk ja palkka ylioppilaskuntien työehtosopimuksen II luokan mukaisesti 877 € / kk (+ mahdolliset lisät). Olisi erittäin toivottavaa, että voisit olla töissä ainakin sunnuntain 29.8., ellei osittain koko kyseisen viikonlopun, sillä silloin saapuu suuri osa tilapäismajoitusta tarvitsevista. Työtunneista merkittävä osa tulee muutenkin ajoittumaan välille 27.8.-6.9., sillä siihen osuu ruuhkahuippu.

Hakuaika tehtävään päättyy 29.7. Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon voi toimittaa osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. Samasta osoitteesta ja puhelinnumerosta 044 293 8818 vastataan myös kaikkiin tehtävään liittyviin kysymyksiin.

LTKY, rakkaudesta lajiin!

Back To Top