skip to Main Content

HallOpEd paikkoja LES ja LBM akateemisissa neuvostoissa

Haluatko vaikuttaa opetussuunnitelmiin?

Eikö tarpeellisia kursseja ole tarjolla? Haluatko olla päättämässä opiskelijoita koskevissa asioissa? Nyt siihen on mahdollisuus. LTKY hakee LUT School of Business and Management/LBM –akateemiseen neuvostoon opiskelijaedustajia toimikaudelle valinta-31.12.2018.

”Mitä akateeminen neuvosto oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”

Akateeminen neuvosto mm. päättää akateemisen yksikön opetussuunnitelmista, tekee esitykset yksikön virkojen täytöstä ja myöntää väittelyluvat. Akateeminen neuvosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa lukuvuoden aikana, joten aikaa kuluu kokouksiin valmistautuminen mukaan luettuna kuukaudesta riippuen 10-20 tuntia kuukaudessa. Kokouksista on luvassa kokouspalkkio, joka on 50 euroa/kokous sekä arvokasta kokemusta esimerkiksi kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta.

”Voinko minä hakea?”

Kelpoisia akateemisen neuvoston opiskelijajäseneksi ovat ne LTKY:n jäsenet, jotka eivät ole yli 20 h/viikko käsittävässä työsuhteessa yliopistoon.

Hakulomake: suostumus_LBM_varsinainen

Hakulomake: suostumus_LBM_vara

__________________________________________

 

Haluatko vaikuttaa opetussuunnitelmiin?

Eikö tarpeellisia kursseja ole tarjolla? Haluatko olla päättämässä opiskelijoita koskevissa asioissa? Nyt siihen on mahdollisuus. LTKY hakee LUT School of Energy Systems/LES –akateemiseen neuvostoon opiskelijaedustajaa toimikaudelle valinta-31.12.2018.

”Mitä akateeminen neuvosto oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”

Akateeminen neuvosto mm. päättää akateemisen yksikön opetussuunnitelmista, tekee esitykset yksikön virkojen täytöstä ja myöntää väittelyluvat. Akateeminen neuvosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa lukuvuoden aikana, joten aikaa kuluu kokouksiin valmistautuminen mukaan luettuna kuukaudesta riippuen 10-20 tuntia kuukaudessa. Kokouksista on luvassa kokouspalkkio, joka on 50 euroa/kokous sekä arvokasta kokemusta esimerkiksi kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta.

”Voinko minä hakea?”

Kelpoisia akateemisen neuvoston opiskelijajäseneksi ovat ne LTKY:n jäsenet, jotka eivät ole yli 20 h/viikko käsittävässä työsuhteessa yliopistoon.

Hakulomake: suostumus_LES_vara

__________________________________

”Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”

Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä LTKY:n toimistosta saatava suostumuslomake ja palauttamalla se ylioppilaskunnan toimistolle ennen hakuajan päättymistä 24.4.2018 klo 15.00. Suostumuslomake löytyy myös ylioppilaskunnan kotisivuilta, josta sen voi halutessaan tulostaa itse.

”Kuka päättää ja koska?”

Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 26.4.2018, johon hakijat ovat tervetulleita esittelemään itsensä.

Hakeminen kannattaa aina!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan ylioppilaskunnan edunvalvontasihteeriltä (Anni Pohjala, edunvalvontasihteeri@ltky.fi, 044 293 8821).

Back To Top