skip to Main Content

LTKY etsii osa-aikaista tiedottajaa ja markkinointisihteeriä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin – hae 29.3. mennessä

Haluatko kehittää osaamistasi tavalla, joka hyödyttää sinua itseäsi että koko Lappeenrannan opiskelijayhteisöä?

Haluatko osaksi Skinnarilan dynaamisinta työyhteisöä?

LTKY hakee osaksi sihteeristöään toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteesiin osa-aikaista tiedottajaa ja markkinointisihteeriä!

Anna jäsenpalvelusihteeri Nitan kertoa videolla, millaista LTKY:n sihteeristössä työskentely oikeasti on! 

TIEDOTTAJA

Tiedottaja vastaa LTKY:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja toimii läheisessä yhteistyössä LTKY:n hallituksen viestintävastaavan kanssa. Tiedottajan tehtävänä on laatia ylioppilaskunnan uutiskirje jäsenistölle ja tuottaa monipuolisesti sisältöä ylioppilaskunnan kanaviin, kuten nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Tiedottaja koordinoi Alive-mediaa ja tuottaa ajoittain siihen sisältöä. Tiedottaja osallistuu LTKY:n yritysyhteistyön viestinnälliseen toteuttamiseen. Tiedottaja toimii myös taitojensa mukaan muun sihteeristön ja hallituksen tukena graafista suunnittelua vaativissa tehtävissä ja/tai koordinoi LTKY:lle ostettavaa graafista suunnittelua.

Edellytämme:
– Aktiivista ja itsenäistä otetta
– Halua oppia uutta ja kehittää ylioppilaskunnan viestintää
– Intoa muotoilla monenlaisia viestejä ja tekstejä monenlaisille kohderyhmille
– Kykyä työskennellä monimuotoisessa ja joskus nopeasti muuttuvassa työympäristössä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:
– Photoshopin, Adobe Indesignin, Canvan tai muiden kuvankäsittelyohjelmien hallinnan
– Kokemuksen esim. yhdistyksen lehden toimittamisesta, blogin tai artikkelien kirjoittamisesta
– Viestintä- ja markkinointialan työkokemuksen ja opinnot
– (Skinnarilan) opiskelijaelämän tuntemuksen

Tiedottajan työaika on 15 h/vko ja palkka ylioppilaskuntien työehtosopimuksen II palkkaluokan mukaisesti 650 € kuukaudessa (+ TES:n mukaiset lisät). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Ensimmäinen kuukausi työajasta on koulutusaikaa, jolloin työskentelet yhdessä edeltäjäsi kanssa. Työajat joustavat esimerkiksi opintojen mukaan ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemus ja ansioluettelon torstaihin 29.3. mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. LTKY:n hallitus tekee päätöksen haastatteluun kutsumisesta hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818.

MARKKINOINTISIHTEERI

Markkinointisihteeri vastaa LTKY:n mainosmyynnistä ja yhteistyökumppaneiden hankinnasta yhdessä hallituksen yrityssuhdevastaavan kanssa. Mainoksia voi myydä esim. Alive-mediaan ja LTKY:n julkaisuihin. LTKY:lla on vuosittain useita tapahtumia, joiden yhteyteen etsitään yhteistyökumppaneita ja tavarasponsoreita.

Edellytämme:
– Aktiivista ja itsenäistä otetta
– Palavaa intoa myyntityöhön
– Halua innovoida mitä kaikkea voisikaan myydä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:
– Viestintä- ja markkinointialan työkokemuksen
– (Skinnarilan) opiskelijaelämän tuntemuksen

Markkinointisihteerillä ei ole tuntiperusteista työaikaa ja palkkaus tapahtuu provisioperusteisesti tehtyjen yhteistyösopimusten mukaan. Provisio on lähtökohtaisesti 15 % jokaisen tehdyn sopimuksen arvosta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon torstaihin 29.3. mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. LTKY:n hallitus tekee päätöksen haastatteluun kutsumisesta hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818.

 

Back To Top