skip to Main Content

Hae HallOpEd:iksi

Haluatko vaikuttaa opetussuunnitelmiin?

Eikö tarpeellisia kursseja ole tarjolla? Haluatko olla päättämässä opiskelijoita koskevissa asioissa? Nyt siihen on mahdollisuus. LTKY hakee LUT School of Energy Systemsin akateemiseen neuvostoon yhtä varsinaista ja yhtä varaopiskelijaedustajaa toimikaudelle valinta-31.12.2018.

”Mitä akateeminen neuvosto oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”
Akateeminen neuvosto mm. päättää akateemisen yksikön opetussuunnitelmista, tekee esitykset yksikön virkojen täytöstä ja myöntää väittelyluvat. Akateeminen neuvosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa lukuvuoden aikana, joten aikaa kuluu kokouksiin valmistautuminen mukaan luettuna kuukaudesta riippuen 10-20 tuntia kuukaudessa. Kokouksista on luvassa kokouspalkkio, joka on 50 euroa/kokous sekä arvokasta kokemusta esimerkiksi kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta.

”Voinko minä hakea?”
Kelpoisia akateemisen neuvoston opiskelijajäseneksi ovat ne LTKY:n jäsenet, jotka eivät ole yli 20 h/viikko käsittävässä työsuhteessa yliopistoon.

”Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”
Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä LTKY:n toimistosta saatava suostumuslomake ja palauttamalla se ylioppilaskunnan toimistolle ennen hakuajan päättymistä 19.3.2018 klo 15.00. Suostumuslomake löytyy myös ylioppilaskunnan kotisivuilta, josta sen voi halutessaan tulostaa itse.

”Kuka päättää ja koska?”
Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 22.3.2018.

Hakulomake varaopiskelijaedustaja: suostumus_LES_vara

Hakulomake varsinainen opiskelijaedustaja: suostumus_LES_varsinainen

 

Hakeminen kannattaa aina!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan ylioppilaskunnan edunvalvontasihteeriltä (Anni Pohjala, edunvalvontasihteeri@ltky.fi, 044 293 8821).

Back To Top