skip to Main Content

Mitä ajatuksia LTKY:n brändi herättää? Vastaa LTKY:n brändikyselyyn ja voita leffaliput!

Brändikyselyssä selvitetään suomenkielisten opiskelijoiden mielipiteitä ylioppilaskunnan brändiin ja toimintaan liittyen. LTKY pyrkii jatkuvasti tarjoamaan parempaa palvelua LUT:n opiskelijoille – siksi mielipiteesi ylioppilaskunnasta on hyvin tärkeä.

Kysely kestää noin 5 minuuttia, se tehdään anonyymisti ja kysymyksiin voi jättää vastaamatta niin halutessaan. Kyselyn tietoja tullaan käyttämään ainoastaan opiskelijan kandidaatin tutkielmassa ja ylioppilaskunnan kehittämisessä.

Kyselyyn osallistuvien kesken jaetaan kolme kahden hengen elokuvalippupakettia. Voit osallistua kilpailuun jättämällä yhteystietosi kiitossivulle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/59BF7F8B31811C84.par

Lisätietoja:
Jan Saariniemi
jan.saariniemi@student.lut.fi

Back To Top