skip to Main Content

LTKY etsii paikallisia yrityksiä ja organisaatioita esittelemään hyvinvointitoimintaa opiskelijoille Hyvinvointimessuilla 13.3.

Hyvinvointitoimikunta järjestää yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (LTKY), Saimaan ammattikorkeakoulun (Saimia), Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) sekä  Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kanssa viikolla 11 Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella opiskelijoille Hyvinvointiviikon. Kampuksella opiskelee sekä LUT:n että Saimian opiskelijoita.

Hyvinvointiviikoilla järjestetään 13.3.2018 klo 10-14 Hyvinvointimessut, joiden tavoitteena on tuoda opiskelijoille ilmi Lappeenrannan alueella toimivat erilaiset hyvinvoinnin ylläpitämiseen liittyvät palvelut ja toiminnat.

Jos olette kiinnostuneita osallistumaan messuille ja esittelemään palveluitanne tai toimintaanne opiskelijoille, ottakaa yhteyttä. Messut pidetään LUT:n päärakennuksen aulassa, johon asetellaan jokaiselle messuedustajalle oma pöytä tai esittelynurkkaus.

Yhteydenotot:
Joonas Suikula
Järjestöt, jäsenpalvelut, hyvinvointi ja liikunta
Back To Top