skip to Main Content

Teekkarilakkitilaus erä 2.

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja mikäli teekkarilakki jäi tilaamatta ensimmäisellä kierroksella marras-joulukuussa, nyt se vielä onnistuu. Ja tämä on kevään viimeinen tilauserä sekä mahdollisuus, jotta teekkarilakin pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa!  Lakki maksaa tämän vuoden fukseille tammi-helmikuun tilauskierroksella 135 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella.

Deadline lakkien toisella tilauskierroksella on keskiviikko 7.2.2018 Teekkarilakkitilauksen voit tehdä täällä.

Sovituslakit löytyvät yo-kunnan toimistolta.

Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla toimistosihteeri@ltky.fi.

Back To Top