skip to Main Content

Haku LTKY:n vuoden 2018 hallitukseen on avattu – haku auki 28.11. asti

Haku Lytkyn vuoden 2018 hallitukseen on nyt avattu.

Ylioppilaskuntatoimintaan mukaan lähteminen on teko, jolla ihan käytännön tasolla saat vaikutettua kaikkia Skinnarilan opiskelijoita koskeviin asioihin. Ylioppilaskunta pyörii parhaimmalla mahdollisella tavalla ainoastaan osaavan ja motivoituneen hallituksen johtamana. Sen takia juuri sinua tarvitaan – hae nyt!

Toimita hallitus- tai puheenjohtajahakemuksesi suoraan edustajiston puheenjohtajalle sekä pääsihteerille (epj@ltky.fi ja paasihteeri@ltky.fi). Hakemuksen tulisi olla lyhyt, korkeintaan sivun mittainen esittely itsestäsi jossa kerrot, minkä takia haluat mukaan hallitukseen. Voit halutessasi myös ilmaista, mistä hallituspestistä olet kiinnostunut.

Hakemuksia otetaan vastaan 28.11. klo 23:59 saakka. Hakijoita haastatellaan kaikille avoimessa paneelikeskustelussa 30.11. klo 15. Edustajisto valitsee hallituksen muodostajan ja hyväksyy uuden hallituksen kokouksessaan 4.12.

Mietityttääkö? Onko kysyttävää? LTKY järjestää avoimen after work -tilaisuuden, jossa kiinnostuneet pääsevät kyselemään hallitustoiminnasta nykyisiltä toimijoilta. Tilaisuudesta tiedotetaan erikseen.

Lisätietoa tarjoavat myös hallituksen nykyinen puheenjohtaja Jan Saariniemi, (pj@ltky.fi, 044 293 8811), edustajiston puheenjohtaja Lauri Kumpulainen (epj@ltky.fi) sekä muut hallituslaiset.

Odotamme hakemustasi!

Back To Top