skip to Main Content

LTKY hakee työsuhteeseen jäsenpalvelusihteeriä (15 h/viikko) ja ylläpitäjää (8 h/viikko)! Haku auki 27.11. asti

Ovatko opiskelijan palvelut, tapahtumat, edut ja opiskelijan äänen kuuluminen lähellä sydäntäsi? Tai tykkäätkö tietokoneista, servereistä, tietoturvasta ja WordPressistä? Etsitkö osa-aikaista työtä, jonka voi helposti sovittaa omaan kalenteriisi sopivaksi? Haluatko työskennellä rennossa ja dynaamisessa työympäristössä huipputyyppien kanssa?

Tässä tilaisuus juuri Sinulle! Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa uusia toimijoita joulukuun alusta lähtien. Haettavana ovat jäsenpalvelusihteerin ja ylläpitäjän tehtävät.

Molempiin tehtäviin pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon 27.11.2017 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. LTKY:n hallitus tekee päätökset haastatteluihin kutsumisista hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, paasihteeri@ltky.fi tai 044 293 8818. (Puhelut vasta 15.11. alkaen ulkomaanmatkan takia.)

Tehtävistä tarkemmin:
Jäsenpalvelusihteeri

Jäsenpalvelusihteeri vastaa LTKY:n jäsenpalveluista ja toimii linkkinä ylioppilaskunnan ja sen kerhojen ja kiltojen sekä yhdistysten välillä. Jäsenpalvelusihteeri vastaa LTKY:n vuokrattavien tilojen varauksista sekä tilojen kunnosta. Tehtäviin kuuluu myös ylioppilaskunnan kaluston, kuten pakettiauton, kunnosta huolehtiminen. Lisäksi jäsenpalvelusihteeri avustaa hallitusta ylioppilaskunnan tapahtumien järjestämisessä ja tuuraa toimistosihteeriä hänen lounastaukonsa aikana yhdessä muiden sihteerien kanssa.

Edellytämme:

Aktiivista ja itsenäistä otetta
Halua pitää paikat hyvässä kunnossa ja pyörät pyörimässä
Tarkkuutta numeroiden ja paperien kanssa
Kykyä työskennellä monimuotoisessa ja joskus nopeasti muuttuvassa työympäristössä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
(Lappeenrannan) Opiskelijakulttuurin tuntemusta

Eduksi katsomme:

Kokemuksen tapahtumien järjestämisestä
Kiinnostuksen ruuvailuun ja säätämiseen
Asiakaspalvelukokemuksen

Jäsenpalvelusihteerin tehtävässä työaika on 15 h/vko ja palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmän II mukaisesti 650 €/kk (ilman kokemus- ja koulutuslisiä). Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuussa. Joulukuu on koulutusaikaa, jolloin työskentelet edeltäjäsi kanssa yhdessä. Koulutusajalta maksetaan 50% palkkaa. Työaika sijoittuu pääasiallisesti toimiston aukioloaikoihin 10-15, mutta tunnit joustavat esimerkiksi opintojen mukaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi.


Ylläpitäjä

Ylläpitäjä vastaa LTKY:n tietotekniikasta, kuten toimiston tietokoneista, palvelimista, nettisivuista, verkon ylläpidosta ja käyttöoikeuksista,  sekä tietoturvasta. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oppia ja soveltaa uusia taitoja, joita voit myöhemmin hyödyntää työelämässä.

“Tähän työhön ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea maan ja taivaan väliltä, vaan halua lähteä opettelemaan kaikkea sitä oman osaamisensa pohjalta. Vuosien varrella on tullut tutustuttua todella moneen tietotekniikan osa-alueeseen aina verkkoraudasta web-sivuihin ja tietoturvaan. LTKY:llä on tarjota pieni ja turvallinen ympäristö opetella asioita ja myöhemmin päästä kehittämään kaikkea LTKY:n tietotekniikkaa eteenpäin. Viimeiset neljä vuottani LTKY:ssä ovat olleet todella mukavaa aikaa.”
– Virkaatekevä ylläpitäjä, Oskar Sonninen

Edellytämme:

  • Opintoja soveltuvalla alalla
  • Aktiivista ja itsenäistä otetta
  • Palavaa kiinnostusta oppia uutta tietotekniikan koko kirjolta

 

Eduksi katsomme osaamisen seuraavissa tai osassa seuraavista:

  • Palvelimet: Windows Server (Active Directory), Debian/Ubuntu/OpenMediaVault -palvelimet (apache, dhcp, bind, samba, iptables, mailman)
  • WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Kielet/työkalut: PHP, NodeJS, AngularJS, Ruby on Rails, MySQL / Postgres, CSS, Git
  • Alustat: Upcloud, Heroku, Amazon, Haka -tunnistus (SAML)
  • VMware

 

Ylläpitäjän tehtävässä työaika on 8 h/vko ja palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmän II mukaisesti 347 €/kk (ilman kokemus- ja koulutuslisiä). Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuussa. Joulukuu on koulutusaikaa, jolloin työskentelet edeltäjäsi kanssa yhdessä. Koulutusajalta maksetaan 50% palkkaa. Työtunnit joustavat esimerkiksi opintojen mukaan ja saattavat jakautua varsin epätasaisesti viikkojen kesken. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Back To Top