skip to Main Content

Ilmoittaudu ehdokkaaksi edustajistovaaleihin

Ilmoittaudu ehdokkaaksi edustajistovaaleihin

Vaalisäännön 53 §:n mukaan jokainen vaalikelpoinen ylioppilaskunnan jäsen voi asettua edustajistovaaleissa ehdokkaaksi ilmoittamalla ehdokkaaksi asettumisestaan keskusvaalilautakunnalle käyttäen ylioppilaskunnan hallituksen vahvistamaa lomaketta. Ehdokasilmoituksessa tulee olla kaksi (2) todistajaa ja lomake tulee toimittaa LTKY:n toimistolle viimeistään maanantaina 9.10. klo 15.00 mennessä vaalisäännön 58 §:n mukaisesti. Samaan määräaikaan mennessä tulee palauttaa myös mahdolliset lomakkeet vaaliliiton- tai vaalirenkaan perustamisesta.

Vaalikelpoisuutesi voit tarkistaa vaaliluettelosta ja vaaliasiakirjat ovat saatavissa LTKY:n toimistolta sen aukioloaikoina sekä seuraavista linkeistä.

Ehdokkaaksi ilmoittautuminen: Ehdokkaaksi ilmoittautumislomake 2017

Vaaliliiton perustamisasiakirja: Vaaliliiton perustamisasiakirja 2017

Vaalirenkaan perustamisasiakirja: Vaalirenkaan perustamisasiakirja 2017

Vaaliliittoihin liittymisestä saat lisätietoja liittojen asiamiehiltä. Voit myös vaihtoehtoisesti olla luomassa omaa vaaliliittoa, jonka perustamisesta voit lukea lisää vaalisäännöstä. Lisätietoja ehdokkaaksi asettumisesta voit myös lukea vaalisäännöstä tai ottamalla yhteyttä alla näkyviin yhteystietoihin.

Lisätiedot:

Kimmo Penttinen

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja

+358 440 823297

vaalit@ltky.fi

Antti Ilmavirta

Pääsihteeri

+358 44 2938 818

paasihteeri@ltky.fi

 

Back To Top