skip to Main Content

Uusi HallOpEd paikka auki

Haluatko vaikuttaa opiskelijoiden terveydenhuoltoon? Eikö YTHS:n toiminta ole hyvällä mallilla tällä hetkellä? Haluatko vaikuttaa siihen mihin YTHS käyttää rahojaan? Nyt sinun on mahdollista vaikuttaa. LTKY hakee YTHS:n valtuuskuntaan opiskelijaedustajaa toimikaudelle valinta-31.12.2017.

Suostumuslomake: YTHS valtuuskunta

Mitä YTHS:n valtuuskunta oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”

YTHS:n valtuuskunta on säätiön ylin päättävä elin, joka hyväksyy talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen. Valtuuskunnan jäsenet valitaan kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Valtuuskunta kokoontuu kahdesti vuodessa, kevät- ja syyskokoukseen.

Kevätkokouksessa käsitellään mm. hallituksen toimintakertomus ja vahvistetaan tilinpäätös. Syyskokouksessa vahvistetaan talousarvio sekä hyväksytään toimintasuunnitelma, valitaan tarvittaessa valtuuskunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sihteeri sekä tietyt jäsenet. Lisäksi syyskokouksessa valitaan tarvittaessa hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet. Kokouspalkkioita ei makseta mutta matkakorvaukset maksetaan.

”Voinko minä hakea?”

Kelpoisia YTHS:n paikallisaseman johtokunnan opiskelijajäseneksi ovat LTKY:n jäsenet.

”Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä LTKY:n toimistosta saatava suostumuslomake ja palauttamalla se ylioppilaskunnan toimistolle ennen hakuajan päättymistä 28.9.2017 klo 08.00. Suostumuslomake löytyy myös ylioppilaskunnan kotisivuilta, josta sen voi halutessaan tulostaa itse.

”Kuka päättää ja koska?”

Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 28.9.2017, johon hakijat ovat tervetulleita esittelemään itsensä.

Hakeminen kannattaa aina!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan ylioppilaskunnan edunvalvontasihteeriltä (Anni Pohjala, edunvalvontasihteeri@ltky.fi, 044 293 8821)

Back To Top
×Close search
Search