skip to Main Content

Tilapäismajoitukseen ilmoittautuminen on avattu

Uusi opiskelija ja vailla asuntoa? Huoli pois! Voit ilmoittautua LTKY:n ja LOAS:n järjestämään tilapäismajoitukseen. Tilapäismajoitus on tarkoitettu niille LUT:n ja Saimia opiskelijoille, jotka ovat LOAS:n asuntojonossa, mutta eivät ole vielä saaneet asuntotarjousta tai joiden opinnot alkavat ennen LOAS:n asunnon vuokrasopimuksen alkua.

Tilapäismajoitus on auki 14.8.-31.10. Majoitus järjestetään LOAS:n kerhotiloissa, miehet ja naiset erikseen. Tilapäismajoituksen puolesta tarjotaan patja. Petivaatteet ja liinavaatteet tulee asujan itse hankkia. Kaikissa kerhohuonessa on vessat, suihkut, pieni keittiö ja mahdollisuus pestä vaatteita vähintään kerran viikossa.

Tilapäismajoituksen vuokra on 30€ viikossa välillä 14.8.-1.10. ja 50€ viikossa välillä 2.10.-31.10. Vuokra maksetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Lyhin vuokra-aika on yksi viikko. Kadonneesta avaimesta peritään majoittujalta lukkojen uudelleensarjoituskustannukset, jopa 500€. Jos sinulle tarjotaan LOAS:n asuntoa päättyy oikeutesi tilapäismajoituksessa asumiseen kun vuokrasopimuksesi alkaa.

Linkki tilapäismajoitukseen ilmoittautumiseen (lomake englanniksi): https://goo.gl/forms/6VVLroNjKTxbZuaH3

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin tarjoaa LTKY:n asuntosihteeri spostilla asuntosihteeri@ltky.fi tai puhelimitse 044 293 8818.

Back To Top
Search