skip to Main Content

Tietoa opiskelijoiden asunnonvälityksestä ja tilapäismajoituksesta

LTKY tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden löytää asunto itselleen yksityisiltä markkinoilta tuomalla asunnon tarjoajat ja opiskelijat yhteen Opiskelijoiden asunnonvälityksen kautta. Jos olet asuntoa vailla ja opintojen alku lähestyy tai jos etsit vaihtoa toiseen kämppään, niin tarkasta tämä housing.ltky.fi. Palvelun käyttö ei maksa ilmoittajille, eikä asunnon etsijöille mitään, eikä vaadin minkäänlaista rekisteröitymistä!

Jos opintojen alku lähestyy, olet hakenut asuntoa, mutta tarjousta ei kuulu ja yksityisillä markkinoilla ei ole mitään sopivaa, niin ei huolta! LTKY järjestää asuntoa vailla oleville opiskelijoille tilapäismajoitusta LOAS:n kerhotiloissa 14.8.-29.10. Lisätietoja ja ilmoittautuminen seuraavat elokuun alussa. Sitä ennen vastauksia saa spostilla osoitteesta asuntosihteeri@ltky.fi tai puhelimella numerosta 044 2938818.

Back To Top
Search