skip to Main Content

LTKY hakee asuntosihteeriä

Nyt on tarjolla alkusyksyyn loistava tilaisuus hankkia asiakaspalvelukokemusta, tienata lukuvuotta varten pelimerkkejä ja kurkistaa ylioppilaskuntatoiminnan ytimeen!

Asuntosihteeri on projektityöntekijä, jonka tehtävänä on tilapäismajoituksen koordinointi ja ylioppilaskunnan asunnonvälityksestä vastaaminen. LTKY järjestää LOAS:n kerhotiloissa tilapäismajoitusta niille, joilta asunto vielä puuttuu opintojen alkaessa. Asuntosihteeri ottaa majoittujat vastaan, antaa heille avaimen ja kirjaa heidät ylös. Avainten palautuksen yhteydessä maksetaan vuokra asumisajalta. Asuntosihteeri vastaa siitä, että paperit ovat rivissä, rahat tallessa ja avaimet hallussa. Asuntosihteeri kirjaa myös housing.ltky.fi sivustolle tulleita asuntotarjouksia ylös ja ottaa vanhoja pois sitä myöten kun asunnot menevät kaupaksi.

Edellytämme sinulta:
Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta
Organisointikykyä
Hyvää suomen- ja englannkinkielen osaamista

Eduksi katsotaan:
Asiakaspalvelukokemus
Kokemus toimistotöistä
Mahdollisuus joustaviin työaikoihin
Skinnarilan opiskelijaelämän tuntemus

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse 23.7.2017 kello 23:59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. Haastattelut järjestätään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työsuhde on määräaikainen ja työssä voi aloittaa noin 7.8., viimeistään kuitenkin 14.8., jolloin tilapäismajoitus aukeaa. Määräaikaisuus päättyy 15.10. Ohjeellinen viikkotyöaika on 20h/vk, mutta suuri osa työstä ajoittuu välille 28.9.-8.9. Toivomme, että voit tarvittaessa olla käytettävissä myös viikonloppuna 2.-3.9. Muuten työtunnit voidaan sopia mahdollisten opintojesi mukaan joustavasti. Palkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen luokan II mukaisesti 862€/kk + tes-lisät.

Lisätietoja hausta ja asuntosihteerin tehtävistä antaa pääsihteeri Antti Ilmavirta (paasihteeri@ltky.fi, 044 2938818).

Back To Top
Search