skip to Main Content

Yliopiston hallituksen opiskelijajäsenen haku on auki!

LTKY hakee Lappeenrannan teknillisen yliopiston hallitukseen opiskelijajäsentä toimikaudelle 1.1.2018-31.12.2019.

”Mitä LUT:n hallitus tekee?”

Yliopiston hallitus käyttää ylintä päätäntävaltaa yliopistossa. Yliopiston hallituksen tärkein tehtävä on päättää yliopiston strategiasta ja seurata sen toteuttamista. Hallitus päättää mm. yliopiston budjetista ja valitsee rehtorin. Hallituksen kokouksia on neljä kertaa vuodessa ja tarvittaessa.

“Voinko minä hakea?”

Kelpoisia yliopiston hallituksen opiskelijajäseneksi ovat LTKY:n jäsenet, jotka eivät ole yli 20h/viikko työsuhteessa yliopistoon. Hakijan on sitouduttava tehtävään koko kauden ajalle mikäli hänet valitaan.

“Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”

Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä LTKY:n toimistosta saatava suostumuslomake ja palauttamalla se ylioppilaskunnan toimistolle ennen hakuajan päättymistä 8.9.2017 klo 14.00. Suostumuslomake löytyy myös ylioppilaskunnan kotisivuilta, josta sen voi halutessaan tulostaa itse.

Kaikille hakijoille lähetetään sähköposti hakemuksen vastaanottamisesta. Voit halutessasi myös lähettää ansioluettelosi ja avoimen hakukirjeen valintakomitean puheenjohtajalle sähköpostitse hakuajan aikana.

Hakuajan umpeutuessa hakijoille lähetetään ennakkotehtävä ja kutsu henkilökohtaiseen haastatteluun sähköpostitse. Ennakkotehtävä palautetaan 17.9.2017 klo 18.00 mennessä.

Valintakomitea haastattelee kaikki hakijat viikon 38 ja 39 (18.-27.9.2017) välisenä aikana.

Edustajiston kokouksessa 28.9.2017 klo 17.00 hakijat esittäytyvät ylioppilaskunnan edustajistolle. Kokouksessa valintakomitea esittelee hakijat edustajistolle ja tukee edustajistoa päätöksenteossa.

”Kuka päättää ja koska?”

Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 28.9.2017 klo 17.00.

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan valintakomitean puheenjohtajalta Saara Laamaselta (opo@ltky.fi, 044 293 8813) tai yliopiston hallituksen nykyiseltä opiskelijajäseneltä Lauri Kumpulaiselta (epj@ltky.fi).

 

Hakulomake: suostumus_ lut_hallitus

Back To Top
Search